27 2017 19:53

Cum fura hotii masina din fata casei in MAI PUTIN DE UN MINUT! Imagini in premiera! Ce echipament special folosesc. VIDEO

Politia britanica a obtinut imagini in premiera cu hoti care folosesc intrumente high tech pentru a fura masini. 

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Politia din West Midlands a publicat imagini cu doi hoti care folosesc un releu de inalta performanta care ii ajuta sa intre in masina fara chei in mai putin de un minut! In acest fel, un Mercedes de generatie noua a fost furat in timp record!

In imagini apar doi barbati costumati complet in alb, iar unul dintre ei are in brate o cutie care scaneaza prin pereti, usi si ferestre.

El scaneaza cu aceasta cutie in fata casei si asteapta ca aceasta sa intercepteze semnalul cheilor aflate in casa. Semnalul este transmis mai departe catre o alta cutie, aflata la celalat hot langa masina.

Sistemul de inchidere centralizata al masinii este pacalit, iar usile se deschid. Unul dintre ei se urca la volan si demareaza, in timp ce celalalt pleaca la volanul masinii cu care a venit. Toata operatiunea dureaza mai putin de un minut!

Jaful s-a petrecut pe 25 septembrie, iar politia nu i-a gasit pana acum pe autori. Imaginile au fost publicate in speranta ca vor primi indicii in privinta celor doi hoti. E pentru prima data cand o asemenea operatiune este filmata, insa cei doi hoti s-au protejat bine cu costume prin care nu se distinge absolut nimic despre identitatea lor. 

Pana atunci, politistii britanici recomanda folosirea de echipamente ce blocheaza accesul acestor relee la semnalul cheilor si blocarea volanului. In plus, proprietarii mai pot cere instalarea unui software de urmarire a masinii prin GPS. 3 comentarii
  • 28 2017
    ioanamarsdare305 ce masina unui angajat sport sau pro? aia nu au mai mult de un logan deoarece nu realizeaza ca acest proces e mult mai complex. degeaba deschizi usiile daca nu poti porni masina fara cheia inteligenta. Acesti hoti au studiat in amanunt masina inainte! oricem asina care proneste de la buton, are nevoie de cheia inteligenta....
  • 28 2017
    Romania Anormala De fapt e masina unui angajat de la Pro TV sau Sport.ro. Alta stire nu aveti? Sau ati si intrat in clubul stirilor de prost gust?...
  • 27 2017
    Marina sa tina cheile poleiala din aia de la ciocolata pentru a fi ecrante undele electromagnetice...
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT