FOTO Volkswagen a lansat un nou Golf VII: Consuma 1,8 la 100 km si are 200 de cai! Vezi cum arata:

FOTO Volkswagen a lansat un nou Golf VII: Consuma 1,8 la 100 km si are 200 de cai! Vezi cum arata:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Volkswagen vine cu un golf VII nou-nout la Geneva, de data asta unul extrem de puternic si foarte economic. Astfel, dupa GTI si GTD cu motoare puternice turbo de 2 litri, Volkswagen introduce GTE, un hibrid cu 200 cai putere impartiti intre un motor 1.4 TSI turbo cu 150 de cai si un motor electric. Ambele functioneaza impreuna si duc GTE-ul de la 0 la 100 de km in 7.6 secunde si pana la o viteza de top de 218 km/h. 

Motorul electric poate functiona independent pana la 50 km si o viteza de top de 130 km/h, iar cu ajutorul benzinei poate ajunge pana la 940 km in sistem hibrid. 

Ca hibrid plug-in, GTE are un consum mediu de 1,8 litri/100 km cu emisii de doar 35g. 

Modificari importante de design nu sunt, insa GTE a imprumutat aspectul de la versiunea GTI. In bord sunt elemente multimedia noi care ofera informatii in timp real despre energia folosita de masina. 

Lansarea oficiala va avea loc in luna martie, la Salonul Auto de la Geneva, atunci cand va fi anuntat si pretul.

  • Asa interiorul GTE.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies