Romania a facut primul HUMMER fara sa aiba habar: Asta este masina care a innebunit Europa in 2012

Dacia Duster Masini
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Aprilie 2012, 09:55
Data actualizarii: Miercuri 18 Aprilie 2012, 14:00

Romania are un HUMMER propriu fara sa-si dea seama. A fost descoperit in Croatia.

Croatii de la Vecernji au luat o Dacie Duster cu 40.000 de km la bord si au plimbat-o prin tara pentru a afla de ce toata lumea lauda masina 4x4 de la Dacia Renault.

Concluzia croatilor este cel putin surprinzatoare. Dincolo de lucrurile evidente ale Dusterului, pretul redus pentru o astfel de masina si consumul mai mic fata de media automobilelor 4x4, ei au comparat aceasta masina cu un... Hummer. Dusterul a fost numit de croati "Hummerul Romaniei".

"La 130km/h motorul este galagios, dar este o masina de incredere, consuma destul de putin si pretul este excelent. Cu cutia de viteze sunt niste probleme, de care nu ne-am putut bucura prea mult. Dar masina este o placere de condus, mai ales la 90km/h, cand nimic nu te deranjeaza la masina asta"

"Am parcat masina langa un Hummer H3 si atunci am realizat ca este ca un frate mai tanar acest Duster. Fata masinii, farurile, sunt foarte multe lucruri similare intre cele doua si asta ne-a placut mult. E un Hummer al Romaniei. E o masina care nu te oboseste cu un consum de vis", scriu croatii de la Vecernji
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!