McDonald's a introdus sistemul de livrari la domiciliu! N-o sa-ti vina sa crezi cu ce masini sunt transportati hamburgerii! VIDEO

McDonald's reinventeaza termenul de livrare rapida la domiciliu! 

Lantul urias de fast food a decis sa introduca si livrarile la domiciliu dupa o scadere uriasa de profit, minus 30% in ultimul trimestru!

Noul sistem de livrari a fost testat pentru prima data la un resturant din Melbourne, Australia, in luna iulie, iar acum va fi introdus la alte 20 de locatii.

Pentru a fi siguri ca toata lumea afla despre noul serviciu McDelivery, McDonald's a cumparat mai multe masini Ferrari si Lamborghini pe care angajatii le folosesc la livrarea de hamburgeri. 

Oricine da o comanda minima de 21 de dolari si plateste o taxa de transport de 4.35 dolari isi primeste hamburgerii in cel mai scurt timp la usa dupa o cursa cu un Ferrari sau un Lamborghini de ultima generatie.

McDonald's planuieste sa extinda treptat sistemul de livrari la domiciliu in intreaga lume, iar urmatorul mare pas va fi in SUA, o piata importanta pentru lantul international de fast food. McDonald's n-a anuntat inca daca livrarile vor fi efectuate tot de super masini si pe taram american.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies