McDonald's a introdus sistemul de livrari la domiciliu! N-o sa-ti vina sa crezi cu ce masini sunt transportati hamburgerii! VIDEO

McDonald's reinventeaza termenul de livrare rapida la domiciliu! 

Lantul urias de fast food a decis sa introduca si livrarile la domiciliu dupa o scadere uriasa de profit, minus 30% in ultimul trimestru!

Noul sistem de livrari a fost testat pentru prima data la un resturant din Melbourne, Australia, in luna iulie, iar acum va fi introdus la alte 20 de locatii.

Pentru a fi siguri ca toata lumea afla despre noul serviciu McDelivery, McDonald's a cumparat mai multe masini Ferrari si Lamborghini pe care angajatii le folosesc la livrarea de hamburgeri. 

Oricine da o comanda minima de 21 de dolari si plateste o taxa de transport de 4.35 dolari isi primeste hamburgerii in cel mai scurt timp la usa dupa o cursa cu un Ferrari sau un Lamborghini de ultima generatie.

McDonald's planuieste sa extinda treptat sistemul de livrari la domiciliu in intreaga lume, iar urmatorul mare pas va fi in SUA, o piata importanta pentru lantul international de fast food. McDonald's n-a anuntat inca daca livrarile vor fi efectuate tot de super masini si pe taram american.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Medicii chinezi: Noul coronavirus nu este "la fel de puternic" ca SARS, dar mai contagios
BRAT