Jeremy Clarkson REVINE la BBC! Fostul prezentator de la Top Gear vorbeste pentru prima data dupa concediere. La ce emisiune apare

Jeremy Clarkson REVINE la BBC! Fostul prezentator de la Top Gear vorbeste pentru prima data dupa concediere. La ce emisiune apare

Clarkson apare din nou la BBC peste cateva saptamani. 

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii "Top Gear", concediat de BBC in urma unei altercatii cu un producator TV, va reveni la postul national de televiziune britanic in calitate de prezentator al unei emisiuni saptamânale de satira, la sfarsitul acestei luni.


Tabloidul The Mirror scrie ca managerii postului BBC au decis in cele din urma sa ii permita lui Jeremy Clarkson sa prezinte in calitate de invitat special editia din 24 aprilie a emisiunii de satira "Have I Got News For You", la mai putin de o luna dupa ce l-au concediat din emisiunea "Top Gear".

O purtatoare de cuvant a radiodifuzorului britanic a spus: "Contractul lui Jeremy nu a fost reinnoit pentru «Top Gear», insa el nu are interdictie sa apara la BBC".

Informatia a fost dezvaluita initial intr-un articol publicat de acelaşi tabloid britanic pe 17 martie, chiar inainte ca ancheta interna a BBC, declansata de acel incident, sa fie finalizata. In aceste conditii, presa britanica afirma ca aparitia lui Jeremy Clarkson in emisiunea "Have I Got News For You" a fost decisa cu mult timp inainte ca renumitul prezentator britanic sa aiba o altercatie cu producatorul de televiziune Oisin Tymon.

Aceasta va fi prima aparitie intr-o emisiune TV pentru Jeremy Clarkson dupa difuzarea de catre BBC, pe 8 martie, a celui mai recent episod din "Top Gear".

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies