Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie s-a sesizat dupa ce a auzit de ironiile lui Jeremy Clarkson la adresa imigrantilor romani. Reactie OFICIALA

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie s-a sesizat dupa ce a auzit de ironiile lui Jeremy Clarkson la adresa imigrantilor romani. Reactie OFICIALA

Jeremy Clarkson a revenit cu o emisiune noua, dar cu acelasi tip de umor. 

Ajuns la Amazon Prime impreuna cu fostii sai colegi de la Top Gear, Jeremy Clarkson nu se fereste de subiectele delicate.

In episodul al treilea din emisiunea The Grand Tour, Clarkson a anuntat ca a construit in cateva zile o masina care se conduce singura, replica la incercarea Google de 7 ani de a construi un vehicul autonom. Doar ca in masina lui Clarkson se afla un roman care dadea la pedale si asculta indicatiile prezentatorului prin telefon.

"Nu e doar un om, e un roman. Le dau de munca celor noi veniti la noi in tara. Google foloseste electronice ca sa le ia locurile de munca oamenilor. Asta (masina construita de Clarkson) le da un loc de munca, le da demnitate. E genial."
, le-a spus Clarkson colegilor sai.

Clarkson a incercat sa-i transmita romanului din masina sa dea cu spatele in romana, dar a pronuntat gresit cuvantul inapoi. "Cum se spune inapoi in romana? Inaupi cred. O sa raman la engleza", a spus Clarkson dupa ce s-a suit pe masina si i-a ordonat romanului sa dea la pedale. "Inginerie britanica, doamnelor si domnilor, cu piese din Romania", a mai comentat prezentatorul englez.

Scena nu a ramas fara replica, nici macar in Marea Britanie, acolo unde un reprezentant Global Justice Now a catalogat scena drept "lipsita de gust, cam ca tot ce face Jeremy Clarkson in emisiunile sale".

Si Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie s-a sesizat si a anuntat ca va trimite o scrisoare de protest catre "televiziune". Ramane de vazut care televiziune, deoarece emisiunea Grand Tour este produsa de site-ul Amazon.com, detinut de miliardarul american Jeff Bezos. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, Live Update 30 martie. 46 de decese, 1.952 de bolnavi confirmați
BRAT