Jeremy Clarkson Amazon Top Gear Masini

Jeremy Clarkson REVINE! El si ceilalti prezentatori de la Top Gear au anuntat un nou show cu masini pe INTERNET! 

Jeremy Clarkson a facut anuntul asteptat de milioane de fani! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2015, 14:21
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2015, 14:33

Clarkson a anuntat semnarea unui parteneriat cu Amazon pentru realizarea unui show cu masini pentru utilizatorii Amazon Prime, site-ul de continut video al celui mai mare retailer online din lume. 

Alaturi de Clarkson vor fi prezenti la noul show si Richard Hammond si James May, care si-au dat demisia de la BBC dupa concedierea lui Clarkson. Noul show va incepe de anul viitor. Producatorul emisiunii va fi tot Andy Wilman, cel care s-a aflat in spatele Top Gear in ultimii ani. 

"Simt ca m-am urcat dintr-un avion intr-o nava spatiala", a comentat Clarkson aceasta schimbare, de la televiziunea publica britanica la unul dintre cele mai mari site-uri din lume. 

"Amazon? Da! Am mai fost pe acolo. M-a muscat o furnica destul de rau", a glumit Hammond. 

"Noi devenim parte din noua era a televizorului destept. Ironic, nu?" a comentat si James May, cel mai batran dintre cei trei realizatori de televiziune. 

Directorul Amazon nu a anuntat cifra exacta, insa a spus ca "Amazon Prime este un serviciu cu milioane de abonati". "Suntem fericiti ca putem sa-i aducem inapoi in fata publicului. Noua emisiune va putea fi urmarita oriunde. De la TV si pana la telefonul mobil, prin intermediul internetului". Este cea mai importanta victorie pentru Amazon Prime in fata lui Netflix, concurentul principal, cel mai mare site video on demand din lume. 

Filmarile pentru noua emisiune vor incepe in scurt timp, iar aceasta va debuta anul viitor. Sunt sanse mari ca ea  sa rivalizeze cu Top Gear, care va fi prezentata de Chris Evans. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!