Masini

Jeremy Clarkson i-a ironizat pe imigrantii romani din Marea Britanie in noua emisiune: "Le dau de munca, deminitate" Ce vrea sa-i puna sa faca

Un nou show, acelasi Jeremy Clarkson.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2016, 16:25
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2016, 16:25

Revenit dupa scandalul de la BBC cu o noua emisiune, Jeremy Clarkson nu se fereste de subiecte delicate. Clarkson prezinta acum The Grand Tour alaturi de fostii colegi de la Top Gear, Richard Hammond si James May. Noua emisiune este online, pe Amazon Prime, competitorul Netflix al retailerului american.

The Grand Tour se filmeaza de fiecare data intr-o tara diferita, iar acum a ajuns in Anglia, dupa ce primele doua episoade au fost filmate in SUA si Africa de Sud.

In timpul emisiunii, Clarkson a criticat masina care se conduce singura de la Google si a adus un platou o masina manevrata cu telefonul mobil construita chiar de el cu jumatate de fosa septica si un fotoliu. Reticenti la ideea lui Clarkson, ceilalti doi prezentatori au vrut sa vada ce e sub capota. Acolo se afla un om care dadea la pedale si vira in functie de ce ii spunea Clarkson la telefon.

"Nu e doar un om, e un roman. Le dau de munca celor noi veniti la noi in tara. Google foloseste electronice ca sa le ia locurile de munca oamenilor. Asta (masina construita de Clarkson) le da un loc de munca, le da demnitate. E genial.", le-a spus Clarkson colegilor sai.

Clarkson a incercat sa-i transmita romanului din masina sa dea cu spatele in romana, dar a pronuntat gresit cuvantul inapoi. "Cum se spune inapoi in romana? Inaupi cred. O sa raman la engleza", a spus Clarkson dupa ce s-a suit pe masina si i-a ordonat romanului sa dea la pedale. "Inginerie britanica, doamnelor si domnilor, cu piese din Romania", a mai comentat prezentatorul englez. 

CLICK AICI PENTRU VIDEO (min 52)

Cei trei prezentatori au plecat anul trecut de la BBC dupa ce Jeremy Clarkson l-a pocnit pe unul dintre producatori. Clarkson era oricum sub supraveghere dupa mai multe scandaluri in care a fost implicat. El a folosit cuvinte rasiste pe post si chiar a fost fortat sa-si ceara scuze fata de poporul mexican dupa o interventie a ambasadorului Mexicului in Marea Britanie.

The Grand Tour a avut succes inca de la debut, primul episod fiind cel mai urmarit program din istorie pe Amazon Prime.

Modifică setările cookies