FOTO Dacia arata altfel in Rusia! Lansarea oficiala a avut loc in urma cu putin timp. Cum s-au schimbat Sandero si Stepway

FOTO Dacia arata altfel in Rusia! Lansarea oficiala a avut loc in urma cu putin timp. Cum s-au schimbat Sandero si Stepway

Renault a lansat Sadero si Stepway in Rusia cu modificari fata de masinile din Romania. 

Salonul Auto International de la Moscova a debutat cu o lansare importanta facuta de Renault. Francezii au dus Sandero si Stepway in Rusia, masini cu succes mare in Europa de la relansarea din 2012.

Dacia nu va exista insa pe piata rusa, iar masinile au primit sigle Renault, grila in forma de romb si bara noua in fata. In spate nu sunt modificari importante. Renault Sandero Stepway are un aspect mai agresiv si o garda mai inalta, de 195 mm.

Masinile vor fi disponibile de pe 4 septembrie la un pret de pornire 380.000 de ruble (7880 euro) pentru versiunea de baza cu motor de 1.2 litri benzina, 75 de cai si cutie manuala in cinci trepte. Un motor de 1.6 litri benzina cu 102 cai este disponibil, cu o cutie automata in patru trepte optionala.

Renault a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si noul RS 01 Racer, masina cu 500 de cai bazata pe Nissan GT-R. Imagini in galeria foto de mai jos. 

Noile Sandero si Stepway sunt construite la fabrica Avtovaz din Togliatti, acolo unde se mai fabrica Renault Logan. 

Ati cumpara aceste versiuni de Sandero si Stepway daca ar fi disponibile in Romania? 

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies