Audi jocurile olimpice de la soci Masini

FOTO: "Cand patru cercuri e tot ce ai nevoie" Cea mai tare IRONIE dupa gafa de la deschiderea Jocurilor Olimpice:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV!Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Februarie 2014, 11:48
Data actualizarii: Joi 13 Februarie 2014, 11:54

Gafa de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci ramane in continuare subiect de ironie pe internet. Fanii Audi au gasit imediat legatura intre faptul ca doar patru cercuri olimpice s-au deschis la Soci si logo-ul masinii lor preferate. Este doar un exercitiu de imaginatie, nu o reclama oficiala Audi. "Cand patru cercuri e tot ce ai nevoie", e mesajul de pe reclama inventata de internauti.

La finalul ceremoniei de la Soci au coborat deasupra arenei "cinci fulgi de nea", dintre care patru s-au deschis pentru a forma cercurile olimpice. Al cincilea nu s-a deschis, din cauza unei defectiuni.

Telespectatorii televiziunii ruse au vazut fulgii incepand sa de deschida, iar in momentul in care fulgul aflat in dreapta sus s-a blocat imaginea a fost mutata asupra publicului. Dupa un plan cu publicul, imaginea televiziunii a revenit asupra celor cinci fulgi transformati in inele olimpice.

Cei 40.000 de spectatori prezenti in Stadionul Fist si telespectatorii care au urmarit ceremonia transmisa prin semnalul international au putut observa insa incidentul tehnic. in Rusia, transmisia TV a ceremoniei s-a facut cu un decalaj de aproximativ 15 secunde.

"Fulgii s-au deschis pentru a forma inelele olimpice, dar unul din inele nu a functionat", au precizat organizatorii intr-un comunicat.

Modifică setările cookies