"Il vrem la Steaua, sa vina!" Transferul care aminteste de Steaua EUROfantastica! Mutare de nationala:

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 11:35

	"Il vrem la Steaua, sa vina!" Transferul care aminteste de Steaua EUROfantastica! Mutare de nationala:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Banel Nicolita nu trece prin cele mai bune momente in Franta, la Nantes. Clubul spune ca e accidentat, insa adevarul e altul. Nicolita anunta ca nu are nimic, doar ca sefii i-au spus ca nu mai face parte din planurile echipei.

In plus, Banel ramane si fara contract in vara, asa ca poate semna cu oricine.

Intrebati ce parere au, fanii Sport.ro au raspuns ca este o solutie buna revenirea la Steaua in vara. Iata cum au votat:

Nicolita este un obisnuit al nationalei, avand pana acum 35 de convocari, inclusiv o participare la EURO 2008. La 29 de ani, cat are in prezent, cele mai importante meciuri ale sale au fost cele din sezonul in care a ajutat Steaua sa fie EUROfantastica: in 2006, cand ros-albastrii au ajuns pana in semifinalele Cupei UEFA.

"Vad ca prin presa se scrie ca am 400.000 de euro pe an, insa aceasta este suma bruta. Impozitul in Franta este de 47%, deci socotiti voi cu cat raman", a mai spus Nicolita.

Practic, Banel are un salariu decent pentru Steaua - putin peste 200.000 de euro, o suma pe care ar putea-o plati din vara, daca Reghe si-l doreste pe jucator.

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies