Masini

Dacia, vedeta in cel mai PERICULOS episod de la Top Gear! Noul Sandero a fost dus pe locul unei TRAGEDII uriase. FOTO

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Februarie 2014, 07:15
Data actualizarii: Luni 17 Februarie 2014, 23:28

Dacia a fost din nou vedeta la Top Gear, de data asta cu noul Sandero, care a fost testat intr-o excursie prin Ucraina in care cei trei prezentatori au plecat de la Yalta catre Cernobil.

Fan recunoscut Dacia, James May a condus noul Sandero pe drumurile ucrainene, in timp ce Jeremy Clarkson a ales micutul Volkswagen Up! iar Richard Hammond a condus Ford Fiesta Ecoboost.

Cei trei prezentatori Top Gear au strabatut toata Ucraina din Sud, de la Marea Neagra si pana in Nord, la granita cu Belarus, in locul in care a avut cel mai mare dezastru nuclear din istorie - Cernobil.

"E cea mai periculoasa chestie pe care am facut-o la Top Gear",
a spus Jeremy Clarkson in timpul emisiunii.

Dupa ce au ajuns la Kiev, masinile celor trei au fost alimentate cu cate 23 de litri de benzina iar prezentatorii au fost incurajati sa faca orice ca sa consume tot combustibilul pe drum pentru a evita intrarea in zona periculoasa din Cernobil.

Richard Hammond e singurul care a reusit, dupa ce a condus masina in zig-zag si cu motorul turat la maxim! James May in Sandero si Jeremy Clarkson in Up! au esuat insa si au ajuns pana in locul dezastrului de la Cernobil. In 1986, reactorul 4 al centralei nucleare a explodat si a contaminat toata zona cu radiatii pentru urmatorii 20.000 de ani. Orasele din zona sunt parasite din cauza radiatiilor iar locul a devenit obiect de studiu pentru cercetatori.

In stilul clasic Top Gear, Jeremy Clarkson a ramas fara combustibil fix langa zona in care a explodat reactorul nuclear si a fost abandonat acolo de colegul sau de emisiune din Sandero, care mai avea inca suficienta benzina pentru a iesi din zona radiatiilor. Clarkson avea montat in bord un apart care ii indica nivelul radiatiilor.

Dacia Sandero le-a aratat din nou britanicilor ca poate fi o alternativa la marcile mult mai cunoscute prin pretul de achizitie si prin consumul redus. E cu 10.000 de euro mai ieftina decat Fiesta condusa de Richard Hammond, insa are si mult mai putine accesorii.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies