Dacia si premiera de la Geneva! Imagini oficiale cu noul model-editie speciala, la 10 ani de la unirea cu francezii. FOTO si VIDEO

Laureate Prime este noua versiune speciala Dacia.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Martie 2015, 13:06
Data actualizarii: Marti 03 Martie 2015, 13:49

Dacia are niste certitudini pentru cel mai important Salon Auto din 2015 pana azi. Logan MCV, Sandero, Duster, Dokker si Lodgy (adica toata gama) au primit un upgrade fin in noua versiune de echipare Laureate Prime.

Este o editie aniversara pentru cei 10 ani care au trecut de la rebranding-ul Dacia-Renault. Romanii au comunicat ca aceste modele vor fi “bine-echipate” dar raman aceleasi Dacii usor de exploatat. Culoarea speciala se numeste albastru Cosmos.

Dacia a ales aceasta culoare explicand ca este traditionala pentru istoria companiei. In afara de culoarea generala vor fi si elemente din caroserie vopsite cu acest albastru: carcasele oglinzilor retrovizoare, sectiuni din jante.

Interiorul lui Laureate Prime vine in doua nuante, iar covorasele vor avea borduri albastru- Cosmos. In afara de aceste retusuri aniversare, versiunea Laureate ramane aceeasi, cu navigatie care se intelege pana si cu Siri – sistemul vocal Apple (buton pe volan). 

Tot pe unitatea multimedia vor putea fi descarcate aplicatii pentru vizionarea geleriilor si ascultarea muzicilor de pe telefon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!