Duminica 30 Septembrie 2018, 18:32

Cum arata noul Bugatti Divo de 5 mil.euro! Nici macar Cristiano Ronaldo nu poate sa cumpere unul! Are 1500 de cai si e SOLD OUT deja! FOTO

Noul Bugatti Divo e sold out inainte de lansarea oficiala. 

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Bugatti lanseaza noul Divo in 2019, la 100 de ani de la infiintarea companiei. Doar 40 de exemplare vor fi construite, iar toate au fost vandute deja, in ciuda pretului de 5 milioane de euro.

Presedintele Bugatti a aratat noul exemplar unor miliardari chinezi, iar acestia le-au cumparat fara prea multe detalii.

Divo este botezat dupa legendarul pilot francez Altert Divo, care a castigat multe curse la volanul Bugatti. Divo este o masina de curse pentru sosea ce accelereaza de la 0 la 100 km/h in 2.4 secunde si are o viteza de top de 380 km/h! Motorul quad-turbo genereaza 1500 de cai putere, iar formele unice il mentin la viteza maxima si in cele mai stranse viraje.

Bugatti mai produce in prezent Chiron, inlocuitorul faimosului Veyron, cea mai rapida masina de productie din istorie. FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul European a adoptat o nouă rezoluţie prin care solicită aderarea României şi Bulgariei la Schengen