Stefan Dragnea Dragnea Volskwagen Goldf Dragnea Volskwagen Golf Liviu Dragnea Rise Project Volkswagen Golf Masini Cum arata Golf-ul tunat de fiul lui Dragnea cu 80.000 de euro! Are cel mai PUTERNIC motor din lume! VIDEO

Cum arata Golf-ul tunat de fiul lui Dragnea cu 80.000 de euro! Are cel mai PUTERNIC motor din lume! VIDEO

Fiul lui Liviu Dragnea, Stefan, apare in investigatiile Rise Project cu investitii masive intr-un Volkswagen Golf. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Noiembrie 2018, 16:51
Data actualizarii: Luni 05 Noiembrie 2018, 16:55

Site-ul de investigatii Rise Project publica un articol legat de documentele pe care jurnalistii le-ar fi gasit intr-o valiza cu informatii despre afacerile Tel Drum. Fiul presedintelui Camerei Deputatilor a apelat la directorul Tel Drum pentru a-si achita facturile pentru tuningul unui Volkswagen Golf cu 770 de cai ce l-a costat 80.000 de euro. 

  • Cum arata Golf-ul tunat de fiul lui Dragnea cu 80.000 de euro! Are cel mai PUTERNIC motor din lume! VIDEO

 

“Salut,

Am si eu o datorie la un tip si nu vreau sa cer lui Liviu ca ma cearta, ma poti ajuta sa o achit? A facut o factura cu ulei pentru masini. Te rog frumos.”

Si Tel Drum a platit pana s-a intors iarna. Curgeau facturi precum cea de pe 14 decembrie 2010, care i-a torpilat inbox-ul lui Pitis cu douazeci de minute inainte de pranz.

“Asta chiar e ultima. Am terminat tot la masina.” 

Dragnea Junior tocmai termina de tunat cel mai puternic Volkswagen Golf din lume. O racheta albastra upgradata la 776 de cai-putere. Smecheria a costat 78.000 de euro.” - scriu cei de la Rise Project.

 

Stefan Dragnea isi construise cel mai puternic Volkswagen Golf 2.0 TFSI din lume! Potrivit 4tuning.ro, motorul a primit axe cu came custom Catcams, galerie de admisie Billet cu porturi pentru extra 4 injectoare, galerie de evacuare twin-entry acoperita ceramic, soft nou, ECU reprogramat si alte cele.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!