Ghita se pregateste cu Aerts si Bonjasky!

GHITA SE ANTRENEAZA LA AMSTERDAM CU CEI MAI BUNI!
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Martie 2008, 10:53
Data actualizarii: Joi 13 Martie 2008, 10:53
Daniel Ghita tinteste sus in cariera si se pregateste cu cei mai buni in domeniu. In 2006 si 2007Ghita a facut doua stagii de  pregatire la salile de antrenament ale legendelor K1 Peter Aerts si Remy Bonjasky, din Amsterdam.

'Am ales salile acestora pentru ca se potrivesc stilului meu de lupta. Eu folosesc mult picioarele si ma bazez  pe tehnica, iar in artele martiale trebuie sa-ti imbunatatesti calitatile pana aproape de perfectiune.Ce m-a frapat este faptul ca salile din capitala Olandei functioneaza la capacitate maxima".

 

"Se antreneaza acolo de la tineri de 7 ani pana la batrani de 70 de ani. Multi se pregatesc in aceasta tara, dar daca ai lucrat bine sau nu se vede doar in competitii. Oricum, ei sunt cu adevarat profesionisti, au mereu 3-4 luptatori in finala K1. De altfel, multi alti luptatori straini se antreneaza cu campionii olandezi. Orice luptator care se respecta trebuie sa mearga acolo', relateaza vedeta Local Kombat pentru Libertatea.

In gala de sambata, de la Arad, Daniel Ghita va lupta contra campionului Freddy Kemayo, in direct pe ProTV si www.protv.ro

 

Modifică setările cookies