Ce s-a intamplat cu profilul romanului care s-a luptat cu McGregor, dupa ce irlandezul i-a dat tag intr-o poza!
Vineri 07 Septembrie 2018, 11:51

Ce s-a intamplat cu profilul romanului care s-a luptat cu McGregor, dupa ce irlandezul i-a dat tag intr-o poza!

Luptatorul roman a avut un soc a doua zi dimineata.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Conor McGregor se pregateste de urmatorul meci de MMA alaturi de un roman. Ion Pascu, poreclit Bombardierul, se antreneaza la sala lui Conor de 2 ani, alaturi de aceiasi antrenori.

In urma cu cateva zile, Pascu si McGregor au facut o simulare de meci la antrenament, luptand in cusca 4 reprize. Dupa confruntare, McGregor si-a postat o poza pe profilul de Instagram, alaturi de luptatorul roman, si un comentariu in care l-a laudat pe acesta.

McGregor i-a dat si tag romanului, care avea 4000 de urmaritori pe pagina. In doar cateva ore, pe pagina lui Pascu au intrat un sfert de milion de fani, acestia dand navala sa vada cine este luptatorul alaturi de care se antreneaza McGregor.

"Am vazut ca a postat poza in care mi-a dat tag seara, chiar inainte sa ma culc. Cand m-am trezit a doua zi aveam profilul "bombardat" de mesaje si de oameni care urmaresc sportul asta si au intrat pe pagina mea", a spus Ion Pascu pentru www.sport.ro.

Irlandezul are 25 de milioane de fani pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good fight.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) onFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Textul complet al scrisorii prin care 3 lideri PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea