Local Kombat Alexandru Lungu benny adegbuyi Bogdan Stoica Local Kombat

Super gala Local Kombat Oradea: Sandu Lungu a fost DESCALIFICAT pentru ca si-a lovit adversarul cazut! Tufekcic a castigat piramida la decizie!

Final de Gala la Oradea, cu bosniacul Tufekcic invingator. Sandu Lungu nu a reusit sa termine meicul cu britanicul Dutton, dupa ce a cazut peste el si l-a lovit cand era la podea.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2013, 23:59
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2013, 00:09

Finala turneului (+96 KG) - Rozenstruik vs Tufekcic - VICTORIE Tufekcic, la decizie

Superheavyweight Fight (+115 kg) - Jason Dutton(Marea Britanie) vs Alexandru Lungu (Romania) - VICTORIE Dutton, Lungu descalificat pentru ca si-a lovit adversarul cand era la podea

Super-fight (-92 kg) Romano Romasco(Italia) vs Bogdan Stoica(Romania) - VICTORIE Stoica, in a doua runda, prin KO

Super-fight (+96 kg) Mohamed Bellazar(Maroc) vs Benjamin Adegbuyi (Romania) - VICTORIE Adegbuyi, in prima runda, dupa doar cateva secunde. Adversarul sau s-a accidentat cand l-a lovit

Semifinala 2 (+96 KG) Nikolaj Falin(Germania) vs Jaizirinho Rozenstruik(Surinam) - VICTORIE Rozenstruik, la decizie, dupa o runda suplimentara

Semifinala 1 (+96 KG) Muamer Tufekcic (Bosnia) vs Corrie Robins(Marea Britanie) - VICTORIE Tufekcic prin KO tehnic, in prima repriza


Cel mai important show de arte martiale din Europa, Local kombat, va organiza primul World Grand Prix al anului, pe 6 aprilie, in Sala Sporturilor Antonio Alexe din Oradea, de la ora 21:00, iar printre luptatorii anuntati in gala se numara si romanii Alexandru Lungu, Benjamin Adegbuyi si campionul mondial Bogdan Stoica.

Fostul campion mondial de judo la juniori si totodata singurul sportiv tricolor care s-a luptat vreodata in circuitul japonez Pride, Alexandru Lungu, se intoarce in orasul natal dupa un an si jumatate. “Sunt foarte bucuros ca voi lupta din nou in fata propriilor fani. Asta imi da incredere si totodata vreau sa reprezint cu onoare Bihorul”, a spus cel mai popular luptator roman de pe Youtube, cu peste 5 milioane de vizualizari numai in 2012.

Pe cardul galei de la Oradea este anuntat si semifinalistul turneului final Local Kombat din 2012, Benjamin Adegbuyi, care va urca in ring pentru un super-fight la categoria grea impotriva colosului marocan Mohamed Bellazar, castigatorul selectiilor Local Kombat din Germania.

Bogdan Stoica, din nou in ring

Campionul mondial Local Kombat la categoria cruiser, Bogdan Stoica, va lupta in main-event-ul galei de la Oradea, urmand sa-l infrunte pe italo-ghanezul Romano Romasco, in primul sau meci de dupa accidentul rutier suferit in luna august a anului trecut.

Devenit celebru in toata lumea pentru loviturile sale de genunchi din saritura si comparat cu Remy Bonjasky, Bogdan Stoica promite un spectacol de zile mari cu ocazia revenirii. “Astept momentul asta de aproape un an! Sunt gata de lupta! Le cer scuze tuturor pentru absenta mea indelungata. Acum am revenit mai puternic si decis sa obtin victorie dupa victorie”, a mai spus luptatorul detinator al recordului pentru cel mai rapid KO din istoria Local Kombat.

De asemenea, in cadrul galei vor lupta si o parte dintre sportivii descoperiti de promotorul Eduard Irimia in ultimele trei luni cu ocazia selectiilor organizate de Local Kombat in toata lumea, cardul final urmand sa fie anuntat la finalul saptamanii. “Din ianuarie si pana acum ne-am dedicat proiectului de a descoperi noi eroi pentru Local Kombat. Am avut selectii in Grecia, Germania, Marea Britanie, Croatia si Brazilia, iar unii dintre cei alesi de noi vor lupta si la Oradea”, a dezvaluit presedintele Local Kombat.

Gala Local Kombat World Grand Prix Oradea va fi transmisa in direct. Evenimentul poate fi urmarit pe Sport.ro si Pro TV. Pretul general al unui bilet costa 50 de lei si poate fi achizitonat prin reteaua eventim.ro, dar si de la casele de bilete ale Salii Sporturilor Antonio Alexe din Oradea.

Fight-card Local Kombat World Grand Prix Oradea:

1. Meci de rezerva (+96 kg)

Chris Cooper (Marea Britanie) vs Vladimir Toktasynov (Rusia)

2.Semifinala 1 (+96 KG)

Muamer Tufekcic (Bosnia) vs Corrie Robins(Marea Britanie)

3.Semifinala 2 (+96 KG)

Nikolaj Falin(Germania) vs Jaizirinho Rozenstruik(Surinam)

4.Super-fight (+96 kg)

Mohamed Bellazar(Maroc) vs Benjamin Adegbuyi (Romania)

5.Super-fight (-92 kg)

Romano Romasco(Italia) vs Bogdan Stoica(Romania)

6.Superheavyweight Fight (+115 kg)

Jason Dutton(Marea Britanie) vs Alexandru Lungu (Romania)

7.Finala turneului (+96 KG)

Castigator semifinala 1 VS Castigator semifinala 2

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!