VIDEO / Ovrebo "It's a fucking disgrace" arbitreaza Urziceniul! Vezi cum a fost fugarit de Ballack:

Autor: Sport.ro
Luni 23 Noiembrie 2009, 20:22

Arbitrul norvegian fugarit de Drogba si Ballack la semifinala cu scandal din Liga, Chelsea - Barcelona, vine in Ghencea sa conduca meciul dintre Urziceni si Sevilla. Omul e prietenul romanilor: ne-a aratat-o la Euro, cu Italia.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"Te vom urmari si te vom ucide !" - a fost amenintat norvegianul Ovrebo dupa Chelsea - Barca din primavara. Pe internet, scena incredibila cu Ovrebo fugarit de Ballack a fost transformata intr-un episod din Tom si Jerry.

"N-a vazut un penalty, dar au fost cel putin 3" - au tipat englezii. Si Petrescu s-a enervat atunci ca favorita lui, Chelsea a fost oprita de Ovrebo, norvegianul care va arbitra acum Urziceni - Sevilla.

Alergat de vedetele lui Chelsea, Ovrebo a fost salvat pe Stamford Bridge de o garda de corp imensa.

Si italienii l-au alergat pe norvegian la Euro, cand i-a dat usor Romaniei penaltyul ratat de Mutu, iar campioanei mondiale i-a anulat un gol valabil marcat de Toni.

Ovrebo a arbitrat chiar la Urziceni dupa Euro. Pentru ca ne-a ajutat cu Italia, norvegianul a fost invitat de Federatia Nasului la amicalul Romania - Letonia jucat chiar la Urziceni.


 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
BRAT