Liga Campionilor

Urmarile atacurilor teroriste de la Dortmund! Cum schimba UEFA stadionul de la Finala Ligii Campionilor

UEFA este in alerta maxima dupa exploziile de la Dortmund si pregateste masuri extreme pentru finala Ligii Campionilor de la Cardiff.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Aprilie 2017, 14:54
Data actualizarii: Vineri 14 Aprilie 2017, 15:05

Alerta maxima la UEFA. Sefii fotbalului european se tem ca urmatoarea tinta a teroristilor ar putea fi meciul in care se va decide castigatoarea Ligii Campionilor, programat pe 3 iunie, la Cardiff.  UEFA vrea sa inchida acoperisul pe Principality Stadium, pentru a evita astfel un posibil atac aerian, cu drone.

Bombele lansate deasupra tintei au fost folosite recent pentru a lansa atacuri in Siria si Irak.

Stadionul finalei are o capacitate de 74.500 de locuri, iar organizatorii vor trimite 1.500 de oameni inarmati ai fortelor de ordine in arena.

Atacurile teroriste de la Dortmund au mobilizat lumea fotbalului peste tot. Meciurile din cupele europene au avut parte de masuri de securitate sporite, dupa explozia care a avariat autocarul Borussiei si l-a bagat in spital pe Bartra. Fotbalistul a avut nevoie de operatie la mana dreapta si poate lipsi pana la patru saptamani de pe teren.

 

Cred ca toti fotbalistii prefera sa joace pe o arena descoperita, dar este decizia UEFA. Sigur, cu acoperisul inchis atmosfera devine si mai incinsa”, a declarat directorul comitetului de organizare galez.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies