Liga Campionilor

"Vrem inapoi serile de fotbal!" Bogdan Hofbauer, dupa atacul asupra autocarului celor de la Borussia Dortmund

Autocarul celor de la Borussia Dortmund a fost atacat inainte de partida din Liga Campionilor contra celor de la AS Monaco.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Aprilie 2017, 08:38
Data actualizarii: Miercuri 12 Aprilie 2017, 08:43

11 septembrie 2001 - turnurile gemene au cazut, iar omenirea incerca sa inteleaga ce i se intampla. Traiam pe atunci intr-o lume mult mai linistita. O numeam normala. Ce numim acum lume normala e diferit de atunci, desi termenul a ramas acelasi. Atunci eram socati de evenimentele din America, acum organismele ni s-au adaptat. Doar tresarim si luam pozitie defensiva cand auzim de cate o catastrofa in care mor oameni.

Bombe. Camioane care navalesc peste oameni. Pistoale. Paris, Nisa, Berlin, Bruxelles. Am ajuns sa le digeram. Cea mai noua serie: Rusia, Egipt, Suedia. Multe cu multi morti. Cat sa le mai digeram?! Parca sunt prea multe intr-un timp prea scurt.

Si continua! Dortmund. Se intampla peste tot. Stadioane, teatre, strazi, metrou. Sunt atacate toate locurile, fara discriminare. Ce cuvant perfid! Cand te gandesti ca totusi vine de la "crima".

11 septembrie a picat intr-o marti. Era dupa-amiaza in Europa cand murisera oamenii din America. Spuneam ca ne-a socat, dar seara s-au jucat totusi meciurile din Champions League. Au fost amanate cele de a doua zi. M-am nimerit in Ucraina a doua zi. Lumea vorbea de fotbal. Cel putin cei cu care intrasem eu in vorba. Fotbalul, ca intotdeauna, era un excelent mod de comunicare. Dinamo Kiev facuse 2-2 cu Dortmund.

Continuarea pe www.hoffi.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies