Un dinamovist dezvaluie adevarul despre violentele cu Lazio!

Autor: Sport.ro
Vineri 17 August 2007, 16:10
DEZVALUIRI SOCANTE DESPRE VIOLENTELE DE LA ROMA

Problema violentelor de la Roma pare din ce in ce mai complicata. "Razboiul" dintre "spartani" si romani s-a soldat cu victime nu numai pe teren, ci si in afara arenei. Dinamovistii au iesit sifonati din confruntarile cu ultrasii italieni, trei dintre ei fiind atacati si chiar injunghiati. Dovezi ale violentelor inregistrate apar in continuare. Iata marturia unui fan al "cainilor" care a avut de suferit de pe urma violentei lazialilor:

"Ma numesc Gabriel D. Locuiesc in Ploiesti si sunt un fan infocat al echipei Dinamo. Din pacate nu am putut sa merg si eu in Italia la meciul cu Lazio. Dar am fost foarte bucuros cand unchiul meu, care este plecat la munca in Italia, m-a anuntat ca va fi prezent pe Olimpico pentru meciul Lazio-Dinamo. Am ramas un pic surprins deoarece stiam ca el nu este ca mine asa microbist, si mi-a explicat ca merge impreuna cu patronul la care lucreaza. Acesta fiind tot roman. De fapt eu am 2 unchi care muncesc in Italia si ambii au avut initiativa sa mearga la meci, dar nu impreuna deoarece ei lucreaza la patroni diferiti, si nu au avut cum sa li se ia bilete in acelasi sector.Pur si simplu ei au plecat la meci fiecare cu patronul si colegii cu care muncesc. Dar din pacate unul din ei nu a mai intrat pe Olimpico. Mi-a spus ca au parcat masina prea aproape de stadion, aceasta fiind o mare greseala.

S-au dat jos si in timp ce se indreptau catre stadion, NEAVAND LA VEDERE NICIUN INSEMN AL ECHIPEI Dinamo, au fost atacati, DIN SPATE, de un grup de 15-20 insi. Ei erau doar 3. Cei 3 despre care s-a tot scris in massmedia. Cu varste cuprinse intre 19 si 37. Unchiul meu este cel de 37 ani. El a fost lovit cu o bara metalica in cap, iar cei 2 au fost atacati cu cutitul. Pustiul de 19 ani a suferit o leziune in zona anusului, spurcatii infigandu-i cutitul.

Au vrut apoi sa-l taie si pe burta dar, dupa cum mi-a relatat unchiul meu, in momentul cand se pregatea sa loveasca cu cutitul iar, l-a impins el pe pusti ferindu-l de pericol. Celalalt am inteles ca este putin mai grav, ranit tot de cutit in zona piciorului sau cam asa.

Au venit carabinierii si huliganii au fugit, ei primind ingrijiri medicale in ambulanta si la clinica Gemelli. Unchiul meu a fost cusut la cap. Mi-a spus ca nu au mai intrat la meci, ci si-au petrecut seara la acea clinica. Aceste informatii le-am primit a doua zi dupa incident, cand l-am sunat. Zicea ca se simte bine, dar isi face griji si totodata ii pare rau de ceilalti 2 colegi ai sai, mai ales de baiatul de 19 ani.

De mentionat ca in momentul in care am auzit ca va merge la meci, l-am rugat sa-mi opreasca biletul de meci ca amintire. De fapt celalalt unchi al meu m-a si sunat cand a intrat pe stadion si mi-a spus ca el imi pastreaza biletul, ba chiar si un ziar. In acel moment el nu stia ce patise fratele sau. Asadar, acum am un bilet intreg de la meciul Lazio-Dinamo de la unchiul care nu a mai apucat sa intre la meci si unul pe jumatate. PARE GREU DE CREZUT, DAR ASTA ESTE REALITATEA", se arata in mesajul suporterului, postat pe site-ul DinamoMania.

Coronavirus România, 9 august. Autoritățile au anunțat 1.145 de cazuri noi de persoane cu Covid-19
BRAT