Gennaro Gattuso AC Milan Liga Campionilor

UEFA il poate suspenda pe Gattuso dupa gestul golanesc din Liga! Vezi reactia jucatorului dupa meci:

Gattuso a uimit pe toata lumea cu comportamentul sau de la meciul cu Tottenham

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2011, 12:41
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2011, 16:05

UPDATE: Comisia de Disciplina a UEFA se va intruni, pe 21 februarie, pentru a discuta cazul si a evalua rapoartele arbitrului si ale observatorului.

Italianul l-a strans de gat pe secundul Joe Jordan si a sarit la bataie si dupa terminarea partidei.

UEFA il poate suspenda, chiar daca centralul nu l-a sanctionat in timpul meciului.

Gattuso si-a cerut scuze pentru gestul golanesc, insa a declarat ca a fost provocat de oficialul lui Tottenham pe toata durata partidei.

"Mi-am pierdut capul si sunt responsabil, am facut ceva ce nu ar fi trebuit sa fac. Jordan m-a «terorizat» in a doua repriza insa acest lucru nu justifica reactia mea", a declarat italianul.

Gestul lui Gattuso, dupa un schimb verbal la marginea terenului in repriza a doua, nu a fost sanctionat de arbitrul francez Lannoy.

"M-am enervat de discutia avuta cu Jordan. Am vorbit amandoi in scotiana pentru ca am jucat doi ani in tara lui, la Glasgow Rangers, dar nu va voi spune ce i-am zis. Am facut o greseala facand ce am facut unei persoane mai in varsta decat mine. Voi astepta sa vad ce va decide UEFA", a precizat Gattuso.

Antrenorul formatiei AC Milan, Massimiliano Allegri, a recunoscut ca se asteapta ca Gattuso sa fie sanctionat: "Nu mi-a placut ce s-a intamplat, nu este frumos si clar va fi studiat de UEFA. Exista cu siguranta un motiv, dar asta nu e o scuza".

Sursa: Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies