UEFA a redus suspendarea dictata impotriva rusilor de la CSKA din cauza scandalului RASIST din Liga. Cat va juca CSKA fara fani:

UEFA a redus suspendarea dictata impotriva rusilor de la CSKA din cauza scandalului RASIST din Liga. Cat va juca CSKA fara fani:

►Pedepsiti in prima faza cu 3 etape de suspendare din cauza scandalului provocat de fani la meciul cu AS Roma, disputat pe 17 septembrie, rusii de la CSKA au facut apel
►UEFA a decis astazi sa le mai taie acestora din pedeapsa

Comisia de Apel a UEFA a modificat, astazi, pedeapsa dictata in cazul rusilor de la CSKA Moscova, cei care primisera initial, din partea Comisiei de Disciplina a Forului European, o sanctiune de 3 meciuri cu portile inchise.

Suspendati din cauza comportamentului rasist al fanilor si a tortelor aprinse de acestia la meciul disputat impotriva italienilor de la AS Roma, meci incheiat cu victoria echipei lui Rudi Garcia, scor 5-1, rusii de la CSKA au facut apel.

Pana la urma, anunta UEFA, CSKA va fi nevoita sa joace doar doua partide fara fani in tribune, una dintre acestea disputandu-se deja in urma cu o saptamana (CSKA 2-2 Manchester City).

Cu toate acestea, UEFA a anuntat ca va monitoriza atent echipa rusa in urmatorii cinci ani, iar orice abatere ar putea duce la noi sanctiuni dure.

De asemenea, UEFA a injumatatit si amenda de 200 de mii de euro dictata impotriva celor de la CSKA.

"Nu suntem pregatiti sa facem niciun fel de comentariu pana nu primim comunicatul oficial. Probabil ca-l vom primi saptamana asta", a spus si Sergey Aksenov, ofiterul de presa al lui CSKA.

Citeste si:UEFACSKA Moscova
VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies