Joaca Steaua zici ca-i Barcelona :) Record de driblinguri in meciul cu Legia! Ce jucatori au reusit cele mai multe faze spectacol:

Autor: Sport.ro
Vineri 23 August 2013, 15:34

	Joaca Steaua zici ca-i Barcelona :) Record de driblinguri in meciul cu Legia! Ce jucatori au reusit cele mai multe faze spectacol:

►Spioni pentru Steaua! Legia - Lechia, sambata 21:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Steaua nu a reusit sa castige meciul tur al dublei manse de calificare cu Legia Varsovia, insa a reusit sa impresioneze la un alt capitol.

Daca in mandatele lui Ilie Stan sau Mihai Stoichita, Steaua nu reusea sa straluceasca, Reghe a schimbat complet filosofia de joc a echipei, lucru reflectat si de numarul triplu al driblingurilor reusite de Tanase, Popa sau Stanciu.

Fata de anii trecuti, cand steaua reusea maximum 7-8 driblinguri pe meci, impotriva Legiei s-a inregistrat un numar de 30 de actiuni.

Campionul driblingurilor a fost nimeni altul decat Cristi Tanase, fotbalist care a reusit sa il domine categoric pe Rzezniczak, in flancul stang al atacului stelisti. Cu toate acestea, Tanase nu a reusit inscrie in meciul de miercuri, in ciuda numeroaselor faze de poarta, mai ales din prima repriza.

Alaturi de Tanase, Popa, Bourceanu si Stanciu au intrat si ei in top, acestia reusind un numar de 6, 5 sau 4 driblinguri.

Jucatori - driblinguri reusite

1.Tanase - 7
2.Popa - 6
3.Bourceanu - 5
4.Stanciu - 4
4.Cristea - 4

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies