Steaua i-a INGROZIT pe cei de la Tbilisi! "Atentie la GIGANTUL Steaua! Joaca pe vulcanul National Arena!" Ce i-a speriat cel mai tare:

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Iulie 2013, 06:45

	Steaua i-a INGROZIT pe cei de la Tbilisi! "Atentie la GIGANTUL Steaua! Joaca pe vulcanul National Arena!" Ce i-a speriat cel mai tare:

Dinamo Tbilisi - Steaua LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro, marti, de la ora 19.00.

Presa din Georgia a scris pe larg despre meciul pe care Dinamo Tbilisi il va juca marti in fata Stelei, cat si despre partida retur. S-au speriat destul de tare de forta echipei care a fost eliminata cu greu de Chelsea anul trecut in Europa League.

"Gigantii din Bucuresti sunt o forta de temut in Europa. Au o reputatie de mare echipa, desi nu au mai ajuns la cel mai inalt nivel de ceva timp.

Steaua a castigat Cupa Campionilor in fata Barcelonei (1986). Trei ani mai tarziu, romanii au ajuns in finala aceleiasi competitii, doar Milanul lui Gullit si Van Basten barandu-le drumul spre un nou trofeu. Dupa Revolutia din 1989, Steaua a ramas puterea dominanta in Romania, castigand 6 titluri la rand in perioada 1992-1998, gratie, in principal, legendei Marius Lacatus.

Au reusit un rezultat cu adevarat notabil in ultimii ani: in 2006 au fost la un pas de finala Cupei UEFA, fiind eliminati in penultimul act Middlesbrough, dupa un scenariu care le-a frant inima suporterilor", scrie georgiatoday.ge.

In plus, georgienii mai scriu ca Steaua are un adevarat vulcan la meciurile de acasa, pe national arena.

Summit fără consens între cei mai puternici lideri ai lumii. Decizia privind Rusia
BRAT