Steaua i-a INGROZIT pe cei de la Tbilisi! "Atentie la GIGANTUL Steaua! Joaca pe vulcanul National Arena!" Ce i-a speriat cel mai tare:

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Iulie 2013, 06:45

	Steaua i-a INGROZIT pe cei de la Tbilisi! "Atentie la GIGANTUL Steaua! Joaca pe vulcanul National Arena!" Ce i-a speriat cel mai tare:

Dinamo Tbilisi - Steaua LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro, marti, de la ora 19.00.

Presa din Georgia a scris pe larg despre meciul pe care Dinamo Tbilisi il va juca marti in fata Stelei, cat si despre partida retur. S-au speriat destul de tare de forta echipei care a fost eliminata cu greu de Chelsea anul trecut in Europa League.

"Gigantii din Bucuresti sunt o forta de temut in Europa. Au o reputatie de mare echipa, desi nu au mai ajuns la cel mai inalt nivel de ceva timp.

Steaua a castigat Cupa Campionilor in fata Barcelonei (1986). Trei ani mai tarziu, romanii au ajuns in finala aceleiasi competitii, doar Milanul lui Gullit si Van Basten barandu-le drumul spre un nou trofeu. Dupa Revolutia din 1989, Steaua a ramas puterea dominanta in Romania, castigand 6 titluri la rand in perioada 1992-1998, gratie, in principal, legendei Marius Lacatus.

Au reusit un rezultat cu adevarat notabil in ultimii ani: in 2006 au fost la un pas de finala Cupei UEFA, fiind eliminati in penultimul act Middlesbrough, dupa un scenariu care le-a frant inima suporterilor", scrie georgiatoday.ge.

In plus, georgienii mai scriu ca Steaua are un adevarat vulcan la meciurile de acasa, pe national arena.

Joshua vs Ruiz: sambata, 00:45, PRO TV! Supergala BATALIA CONTINENTELOR incepe la 20:00 la PRO X!

Vicepremierul anunţă reduceri de personal în instituţii. Toate ministerele vor fi afectate
BRAT