Liber de contract, Cristea nu se gandeste deloc la Dinamo, dar plange dupa Steaua: "Normal ca mi-as fi dorit sa ajung la Steaua!"

Autor: Sport.ro
Vineri 26 Iulie 2013, 18:19

	Liber de contract, Cristea nu se gandeste deloc la Dinamo, dar plange dupa Steaua: "Normal ca mi-as fi dorit sa ajung la Steaua!"

►Messi, dat disparut! Valerenga – Barcelona, sambata 20:00 IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro

Adrian Cristea a fost 'pus pe liber' de Contra si este in acest moment jucator liber de contract dupa ce si-a reziliat intelegerea cu Petrolul.

Cristea exclude o revenire in Stefan cel Mare si spune ca regreta faptul ca n-a ajuns in lotul Stelei.

"Mi-am reziliat contractul cu Petrolul de comun acord cu cei de acolo. Nu am de ce sa fiu suparat pe Cosmin Contra sau pe domnul Capra. Si eu mi-am dorit sa devin liber de contract, iar dansii, tinand cont ca aveam si un contract mare, au dat curs dorintei mele."

"La Dinamo s-a inceput un proiect nou si nu mai e loc pentru unii in varsta, ca mine. Nu m-a cautat absolut nimeni de acolo si oricum nu m-as mai intoarce nici eu."

"Au fost multe discutii intre domnii Gigi Becali si Florian Walter pentru un transfer la Steaua, dar, din pacate pentru mine, nu s-au pus de acord asupra sumei de transfer. Normal ca mi-ar fi placut sa joc la Steaua. E o echipa mare si principala favorita la titlul in acest sezon."

"Nu cred ca suporterii m-ar fi perceput ca pe un dinamovist, pentru ca eu mi-am facut datoria peste tot pe unde am fost", a declarat Adrian Cristea intr-un interviu acordat DigiSport.

Județe la stăpân, Hunedoara I. Județ bogat și cu potențial turistic uriaș, lăsat în paragină de politicieni
BRAT