Celtic - Atletico Madrid glasgow ucl Liga Campionilor

VIDEO Show total în Glasgow! Fanii lui Celtic au aruncat cu fumigene și au fluturat steagul Palestinei în permanență la meciul din UCL

Celtic - Atletico Madrid, LIVE TEXT pe www.sport.ro - AICI.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 22:24
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 22:23

Cele două echipe s-au întâlnit în a treia rundă din grupele UEFA Champions League pe „Celtic Park” din Glasgow, care deține o capacitate de peste 60 de mii de locuri.

Show total în Glasgow! Fanii lui Celtic au aruncat cu fumigene și au fluturat steagul Palestinei în permanență la meciul din UCL

Înainte de startul oficial al meciului, ultrașii lui Celtic au dat cu fumigene în peluză, iar întreg stadionul și-a arătat suportul față de Palestina, în vederea conflictului militar din Israel.

  • Sute de suporteri au fluturat steagul Palestinei

Ce a scris Mohamed Salah despre războiul dintre Israel și Hamas

Salah s-a confruntat cu critici în Egipt pentru că nu a comentat războiul dintre Israel şi Hamas, dar, într-o postare de pe rețelele social media, miercuri, el a cerut liderilor lumii să "împiedice continuarea masacrului tuturor sufletelor nevinovate" şi să ceară ajutor imediat pentru populaţia din Gaza.

Salah a scris în social media: "Nu este întotdeauna uşor să vorbeşti în vremuri ca acestea... A fost prea multă violenţă şi prea multă brutalitate sfâşietoare. Escaladarea din ultimele săptămâni este insuportabilă. Toate vieţile sunt sacre şi trebuie să fie protejate. 

Masacrele trebuie să înceteze. Familiile sunt sfâşiate. Ceea ce este clar acum este că ajutorul umanitar în Gaza trebuie să fie permis imediat. Oamenii de acolo se află în condiţii teribile. 

Scenele de la spital au fost îngrozitoare. Oamenii din Gaza au nevoie urgentă de alimente, apă şi medicamente. Fac apel la liderii lumii să se unească pentru a preveni un nou măcel al tuturor sufletelor nevinovate. Umanitatea trebuie să prevaleze".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!