Mircea Lucescu Barcelona Bayern Munchen juventus Real Madrid Liga Campionilor

"Se razbuna soarta pe Bayern pentru ce au facut cu noi!" Mesajul lui Mircea Lucescu pentru Guardiola inainte de Barca - Bayern

Semifinalele UEFA Champions League: Marti 21:45, Juventus - Real Madrid, miercuri 21:45 Barcelona - Bayern Munchen.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Mai 2015, 18:21
Data actualizarii: Luni 04 Mai 2015, 18:22

Mircea Lucescu le vede pe Barcelona si Real Madrid favorite sa joace finala Ligii in acest sezon. Il Luce spune ca absenta mai multor jucatori de la Bayern pentru duelul cu Barcelona ar putea fi si o "razbunare" pentru modul in care s-au bucurat dupa ce au eliminat-o pe Sahtior din Liga:

"Nu m-am gandit ca Bayern o sa piarda atatia jucatori. Puteau sa-i piarda inaintea meciului cu noi. Nu mi-a placut modul in care ei s-au exteriorizat dupa ce ne-au eliminat, in conditiile in care au beneficiat de un avantaj enorm dat de arbitru in acel meci. Se razbuna soarta... Nu mi-a placut modul in care s-au bucurat. Nu as fi vrut ca ei sa pateasca ce au patit, dar 5 jucatori sunt extrem de importanti. Barcelona devine echipa favorita in conditiile acestea. Cu siguranta, si Guardiola va avea probleme la Barcelona in relatia lui cu suporterii, publicul, chiar daca a obtinut cele mai importante succese din istoria clubului"

"Juventus isi doreste de foarte mult timp sa iasa din nou in prim plan. In momentul de fata, este o echipa consolidata, s-a obisnuit cu UEFA Champions League dupa experientele din ultimii doi ani. Real Madrid are evolutii excelente, evolutii mai slabe. Juventus e obisnuita cu un tip de campionat mult mai agresiv, mai inchis, probabil va juca de aceeasi maniera. stie sa joace la rezultat, iar Real joaca de foarte multe ori la spectacol. in aceasta confruntare, in mod normal Real ar trebui sa aibe prima sansa, dar depinde foarte mult si de noroc, de momentele speciale si de greselile de arbitraj. Oricum, au ramas in semifinale cele mai importante echipe", a declarat Mircea Lucescu la DigiSport.

Modifică setările cookies