"In clipa asta, Barca e marea favorita din Liga!" Alerta la Bayern. Gestul nervos facut de Guardiola dupa eliminarea din Cupa

"In clipa asta, Barca e marea favorita din Liga!" Alerta la Bayern. Gestul nervos facut de Guardiola dupa eliminarea din Cupa

Probleme tot mai mari la Bayern Munchen. Tensiunea i-a cuprins pe toti jucatorii din lot, dupa ce Guardiola pare sa fi scapat pentru moment lucrurile de sub control.

Ziaristii catalani de la Sport scriu astazi despre nervozitatea de la Bayern, in special din cauza problemelor cu care Guardiola se confrunta in acest moment.

Dupa eliminarea in fata lui Dortmund din semifinalele Cupei Germaniei, Pep Guardiola a refuzat sa stea de vorba cu presa, iar acesta a fost primul semn al problemelor de pe Allianz Arena.

Mai mult, Bayern nu va mai putea conta pana la finalul sezonului pe olandezul Arjen Robben, pentru ca Robert Lewandowski sa fie incert pentru partida din semifinalele Champions League cu Barcelona.

"Fara Lewandowski si Robben, Barcelona este mare favorita in semifinalele Ligii", a declarat Xabi Alonso pentru ziarul spaniol Marca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies