Liga Campionilor

Cel mai bun pentru cei mai buni! Barcelona - Bayern din semifinalele UCL va fi condusa de arbitrul care a fluierat finala mondiala

Barcelona - Bayern Munchen este miercuri de la 21:45, livetext pe www.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Mai 2015, 15:45
Data actualizarii: Luni 04 Mai 2015, 15:47

Italianul Nicola Rizzoli a fost desemnat de UEFA sa arbitreze partida tur Barcelona - Bayern Munchen programata miercuri in semifinalele Ligii Campionilor, relateaza agentia Reuters.

Rizzoli, 43 ani, a fost declarat in 2014 cel mai bun arbitru din lume de catre Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, iar la Cupa Mondiala 2014 a arbitrat finala dintre Germania si Argentina (1-0). La turneul final din Brazilia, Rizzoli a mai arbitrat meciurile Olanda - Spania (5-1), Argentina - Nigeria (3-2), Argentina - Belgia (1-0). in acest sezon de Liga Campionilor, italianul a mai fost delegat la meciul PSG - Barcelona (3-2), din faza grupelor.

In 2013, Rizzoli a oficiat la finala Ligii Campionilor, câstigata de Bayern Munchen in fata Borussiei Dortmund cu 2-1, dar si la finala Europa League din 2010, Atletico Madrid - Fulham (2-1, dupa prelungiri).

Rizzoli va conduce o brigada formata din conationalii sai Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini la tuse, Luca Banti si Antonio Damato, arbitri de careu, si Gianluca Variolato, arbitru de rezerva.

Modifică setările cookies