Cel mai bun pentru cei mai buni! Barcelona - Bayern din semifinalele UCL va fi condusa de arbitrul care a fluierat finala mondiala

Cel mai bun pentru cei mai buni! Barcelona - Bayern din semifinalele UCL va fi condusa de arbitrul care a fluierat finala mondiala

Barcelona - Bayern Munchen este miercuri de la 21:45, livetext pe www.sport.ro

Italianul Nicola Rizzoli a fost desemnat de UEFA sa arbitreze partida tur Barcelona - Bayern Munchen programata miercuri in semifinalele Ligii Campionilor, relateaza agentia Reuters.

Rizzoli, 43 ani, a fost declarat in 2014 cel mai bun arbitru din lume de catre Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, iar la Cupa Mondiala 2014 a arbitrat finala dintre Germania si Argentina (1-0). La turneul final din Brazilia, Rizzoli a mai arbitrat meciurile Olanda - Spania (5-1), Argentina - Nigeria (3-2), Argentina - Belgia (1-0). in acest sezon de Liga Campionilor, italianul a mai fost delegat la meciul PSG - Barcelona (3-2), din faza grupelor.

In 2013, Rizzoli a oficiat la finala Ligii Campionilor, câstigata de Bayern Munchen in fata Borussiei Dortmund cu 2-1, dar si la finala Europa League din 2010, Atletico Madrid - Fulham (2-1, dupa prelungiri).

Rizzoli va conduce o brigada formata din conationalii sai Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini la tuse, Luca Banti si Antonio Damato, arbitri de careu, si Gianluca Variolato, arbitru de rezerva.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un spital modular ATI a fost construit în doar 6 luni de Asociația "Dăruiește Viață", la Piatra Neamț
BRAT
Modifică setările cookies