Liga Campionilor

Se ingroasa gluma! Noi dezvaluiri facute de L'Equipe despre acuzatia de BLAT din UEFA Champions League! Seicul de la PSG, urmarit de politie

Partida dintre Paris Saint-Germain si Steaua Rosie Belgrad este investigata in urma unor sume uriase pariate pe rezultat.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Octombrie 2018, 09:45
Data actualizarii: Sambata 13 Octombrie 2018, 09:51

Autoritatile din Franta au fost alertate de catre UEFA cu cateva zile inainte de partida dintre PSG si Steaua Rosie Belgrad, scor 6-1, despre un posibil aranjament. Conform L'Equipe, un reprezentant al clubului sarb a mizat suma de 5 milioane de euro pe o victorie la 5 goluri a lui PSG!

Conform jurnalistilor francezi, doar presedintele UEFA, Aleksandr Ceferin, si cativa oficiali de rang inalt din cadrul forului continental au stiut despre acest caz. Planul sarbilor era ca suma sa fie pariata pe mai multe site-uri in valori diferite pentru a nu atrage atentia. Iar reprezentantul sarb a informat mai multi jucatori de la Steaua Rosie de plan.

Informatorul ce le-a dezvaluit celor de la UEFA planul a mai dezvaluit ca reprezenantul sarb urma sa se intalneasca cu seicul lui PSG, Nasser Al Khelaifi, cu o zi inainte de meci. Autoritatile franceze au luat in serios aceste informatii si au incercat sa prinda in flagrant intalnirea. Insa nici reprezentantul sarb si nici Al Khelaifi nu au venit la locul intalnirii.

Cum scorul final a fost 6-1, exact diferenta pe care s-au mizat sume importante de bani, autoritatile franceze au angajat un expert pentru a analiza prestatia jucatorilor celor de la Steaua Rosie Belgrad iar acesta a intocmit un raport in care mentiona pasivitatea jucatorilor echipei sarbe de pe durata partidei.

Modifică setările cookies