Liga Campionilor

Scandal după meciul PSG - Real! Ce au putut să facă Al Khelaifi și Leonardo la pauza duelului de pe Parc des Princes

Paris Saint-Germain și Real Madrid s-au întâlnit în manșa tur a optimilor Champions League, 1-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 08:16
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 08:17

Meciul a fost adjudecat de gruparea pariziană, datorită golului marcat de Kylian Mbappe în prelungiri, desemnat ulterior și 'omul meciului' datorită prestației sale. Deși toată atenția a fost pe atacantul francez, despre care se spune că va pleca la Real în vară, un alt lucru a atras atenția pe Parc des Princes. 

Chiar la pauză ar fi avut loc un moment care îi pune într-o lumină deloc bună pe conducătorii Parisului. După cum informează Radio MARCA, doi oficiali de-ai lui PSG au coborât din lojă pentru a pune presiune pe brigada condusă de Daniele Orsato. 

Oficialii lui PSG au pus presiune pe arbitru

„Al Khelaifi și Leonardo au coborât la pauză pentru a pune presiune pe Orsato după arbitrajul din prima repriză. Au făcut astea persoane ce aparțin de UEFA”, a povestit jurnalistul Miguel Angel Toribio pentru sursa citată. 

'Centralul' meciului nu a fost implicat în faze controversate în prima parte, însă cei doi oficiali de pe Parc des Princes ar fi coborât oricum, pentru a pune presiune. Mai mult, conform informațiilor, cei doi nu s-ar fi adresat arbitrilor într-o formă prea prietenoasă.

Din partea celor de la Paris Saint-Germain zvonurile au fost negate, punctându-se că niciunul dintre conducători nu ar fi coborât la pauză. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies