Real Madrid a anuntat TRAGERE LA SORTI pentru fanii echipei! Cati suporteri vor sa sustina echipa la finala UEFA Champions League
Marti 08 Mai 2018, 11:17

Real Madrid a anuntat TRAGERE LA SORTI pentru fanii echipei! Cati suporteri vor sa sustina echipa la finala UEFA Champions League

Cei de la Real au primit o cerere mult mai mare decat numarul de bilete disponibile pentru fanii echipei.

Real Madrid va organiza marti dupa-amiaza o tragere la sorti pentru distribuirea biletelor de intrare care ii revin pentru finala Ligii Campionilor la fotbal, impotriva echipei engleze FC Liverpool, programata in data de 26 mai, pe Stadionul Olimpic din Kiev.

Real a primit o cerere totala de 24.268 de tichete, in timp ce cota care i-a fost alocata de UEFA se ridica la 16.626 de bilete, numar identic cu cel primit de rivala sa din finala.

Din aceasta cota, 12.802 de bilete vor fi distribuite catre socios, prin tragere la sorti, 100 sunt rezervate celor mai vechi o suta de suporteri ai clubului, in timp ce 70 vor ajunge la fanii cu mobilitate redusa, alte 994 fiind destinate companiilor nationale si internationale.

Restul de 2.660 de tichete vor fi repartizate in modul urmator: 800 membrilor primei echipe (jucatori, antrenori, medici), 160 (0,96%) pentru Consiliul Director, 150 pentru jucatorii veterani de fotbal si baschet, 200 pentru sectia fotbal a clubului, 50 pentru sectia de baschet, 400 pentru sponsorii clubului, 50 pentru Fundatia Real Madrid, 120 pentru zona VIP, 600 pentru angajatii clubului, conform conventiei colective, si 130 pentru protocol si relatii institutionale, conform agentiei EFE.

Real Madrid a tinut sa precizeze ca, in comparatie cu precedenta finala, disputata la Cardiff in 2017, pentru partida de la Kiev a primit mai putine bilete, diferenta fiind de 892 de tichete.

Clubul madrilen a subliniat, totodata, ca biletele sunt netransferabile putând fi utilizate doar de catre suporterii care le-au solicitat, fiind interzisa cedarea acestora catre terte persoane.

AgerpresVIDEO PROTVPLUS.RO