Andres Iniesta i-a dat lui Sergio Ramos tricoul de la ultimul sau El Clasico! Ce mesaj emotionant i-a scris capitanului de la Real
Marti 08 Mai 2018, 10:25

Andres Iniesta i-a dat lui Sergio Ramos tricoul de la ultimul sau El Clasico! Ce mesaj emotionant i-a scris capitanului de la Real

Legenda celor de la Barcelona a jucat pentru ultima data intr-un duel dintre Barcelona si Real Madrid.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Capitanul celor de la Real Madrid, Sergio Ramos, a fost cel care a primit tricoul purtat de Iniesta la ultimul El Clasico pentru mijlocasul de legenda al Barcelonei. Iniesta va pleca in vara de la Barca si a fost aclamat de un stadion in momentul in care a fost inlocuit pe finalul partidei.

Iniesta i-a scris si un mesaj pe tricou lui Ramos: "Pentru prietenul meu Sergio, pentru momentele petrecute impreuna si cele ca adversari, iti multumesc si iti urez mult noroc" a fost mesajul lui Iniesta.

Ramos a raspuns printr-un mesaj pe retelele de socializare: "Trecand peste ce s-a intamplat pe teren, partida de ieri (duminica) va fi tinuta minte ca El Clasico al lui Iniesta. Iti vom simti lipsa, prietene" a scris Ramos.

 Toate cele 9 victime ale accidentului din Ungaria sunt cetățeni români. Lucrau în agricultură și se întorceau în țară
BRAT