Reacție dură a oficialilor lui Villarreal: „A fost scandalos! Arbitrul nu are nivel pentru astfel de meciuri!” 

Villarreal Liverpool uefa champions league Liga Campionilor
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 07:55
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 07:56

Liverpool și-a asigurat prezența în finala Ligii Campionilor după ce s-a impus în duelul cu Villarreal, 3-2. 

„Cormoranii” au fost conduși încă din minutul 3, când Dia a deschis scorul din pasa lui Capoue. În minutul 37, Villarreal a cerut un penalty după o intrare dură a lui Alisson în careu, la Lo Celso, însă Danny Makkelie nu a acordat lovitură de pedeapsă, spre furia spaniolilor. Gazdele au reușit să înscrie, patru minute mai târziu, prin Coquelin, din pasa aceluiași Capoue, iar calificarea părea relansată. 

Cu toate astea, Liverpool s-a trezit în a doua repriză, iar Fabinho a profitat de gafele uriașe ale defensivei lui Villarreal și a reușit să marcheze, în minutul 62. Luis Diaz a egalat, cinci minute mai târziu, iar Sadio Mane a închis tabela de marcaj, profitând de gafa imensă făcută de portarul Rulli. 

Reacție dură a oficialilor lui Villarreal la adresa arbitrului 

Directorul general al lui Villarreal, Fernando Roig Negueroles, a fost furios la finalul meciului pe arbitrajul olandezului, reclamând penalty-ul flagrant pe care nu l-a acordat. 

„A fost un penalty scandalos. Arbitrul nu are nivel pentru a conduce astfel de meciuri. Mi se pare un penalty scandalos la Lo Celso, nu văd nicio interpretare posibilă. Arbitrajul a fost părtinitor, întotdeauna s-a decis în favoarea lor. 

Nu e o scuză, pentru că au fost superiori și ar fi putut câștiga la un scor mai mare, însă arbitrajul nu este de nivelul unui astfel de meci. Au fost multe acțiuni mici care au fost lăsate în favoarea lor. Sunt trei faulturi în jurul careului în prima repriză, fazele fixe sunt importante și noi nu am putut să le avem. 

Ne scădeau forțele și ne-ar fi prins bine. Nu e o reacție la cald, e o mândrie să ajungem până aici, însă arbitrajul a fost extrem de rău”, a declarat oficialul gazdelor conform Marca

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!