Reacția lui MM Stoica după ce FCSB și-a aflat adversara din Champions League: ”Ar fi ridicol să spun asta”

FCSB MM Stoica uefa champions league Liga Campionilor Mihai Stoica, manager general FCSB / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 20:38
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 20:37

FCSB va evolua în primul tur preliminar din UEFA Champions League.

Formația dirijată de Elias Charalambous a încheiat pe primul loc ediția 2023/24 a play-off-ului Superligii României și a și-a asigurat, așadar, prezența în Europa în următorul sezon.

În urma tragerii la sorți de marți după-amiază, roș-albaștrii au picat cu AC Virtus Acquaviva, campioana din primul eșalon din San Marino, în primul tur preliminar UEFA Champions League.

Diferența de valoare dintre FCSB și AC Virtus este colosală. Dacă FCSB are o valoare totală a lotului de aproximativ 35 de milioane de euro, în ceea ce o privește pe AC Virtus, valoarea lotului echipei din San Marino depășește cu puțin un milion de euro.

Reacția lui MM Stoica după ce FCSB și-a aflat adversara din Champions League: ”Ar fi ridicol să spun asta”

”Chiar ar fi ridicol să spun că stai aşa, că nu ştiu ce (n.r. emoţii în primul tur UCL). Două zile am folosit în gând cuvinte inferioare când am văzut grupa aia de patru, care ne-a fost hărăzită, din motive geografice. Nu am înţeles niciodată de ce Kazakhstanul trebuie să aibă echipă în Champions League. Nu e Europa, până la urmă.

Eram sigur că o să jucăm cu Ordabasy. Erau nişte hoteluri foarte bune, dar cred că deplasarea ne costa mai mult decât cantonamentul de aici şi cel din iarnă în Turcia, la un loc.

Dacă nu găseam charter, ceea ce era posibil, noi trebuia să mergem prin Dubai, zburam cinci ore până acolo, escală şi după încă trei ore jumătate. Dacă nu am fi făcut escală, făceam şase, şapte ore, cel puţin.

Nu doar că am scăpat de deplasarea asta, am scăpat şi de un meci mai dificil. Prelungim puţin vacanţa”, a spus Mihai Stoica, potrivit PrimaSport.

Reacția lui Gigi Becali despre adversara FCSB

”Mergem să câștigăm, nu că mergem la antrenament. Mergem să câștigăm meciul. Primul tur am zis că nici nu vreau să-l consider, acum că Dumnezeu a făcut și am căzut mai ușor decât credeam e și mai bine. 

Emoții n-aveam în primul tur, păi dacă te bați un an de zile să iei campionatul, crezi că mă bat ca să am un trofeu în România? Vreau să iau campionatul ca să mă duc în Liga Campionilor, pentru banii de la UEFA! Pentru asta mă bat. Dacă mă tem de primul tur, atunci nu mai are rost”, a spus Gigi Becali la televiziunea DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!