Liga Campionilor

PSG si Bayern joaca DEGEABA! Sevilla a "CASTIGAT" deja si Champions League:) Gafa MONUMENTALA cu care s-a facut de ras un fost jucator de la Real Madrid

Printre mesajele de felicitare adresate celor de la FC Sevilla dupa triumful de vineri seara s-a strecurat si o eroare care a devenit virala.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 August 2020, 16:55
Data actualizarii: Sambata 22 August 2020, 17:10

Ivan Campo (46 de ani) e un fost international spaniol care a evoluat mult timp la Real Madrid (1998-2002), trecandu-si in palmares inclusiv 2 Ligi ale Campionilor. Cu atat mai mult e inexplicabila greseala comisa de iberic pe Twitter, Campo incurcand cele doua competitii majore din fotbalul continental.

  • PSG si Bayern joaca DEGEABA! Sevilla a CASTIGAT deja si Champions League:) Gafa MONUMENTALA cu care s-a facut de ras un fost jucator de la Real Madrid

Astfel, dupa victoria conationalilor de la FC Sevilla in finala Europa Legaue, Ivan Campo a scris in spatiul virtual urmatorul text: "Multe felicitari lui Sevilla, campioana Champions League. Impresionant". Evident, textul de pe Twitter s-a viralizat imediat, iar fostul "galactic" a ajuns tinta ironiilor in lumea intreaga. Castigatoarea adevarata a Ligii Campionilor se va stabili duminica, in urma confruntarii dintre PSG si Bayern Munchen.

Modifică setările cookies