Liga Campionilor Tyler Adams Liga Campionilor

Eroul lui Leipzig are o MUZA ascunsa. Cine e iubita MISTERIOASA a mijlocasului american care a detonat BOMBA in Liga Campionilor

Tyler Adams (21 de ani) a fost cel care a dus-o pe RB Leipzig in careul de asi al celei mai importante competitii continentale.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 August 2020, 11:52
Data actualizarii: Vineri 14 August 2020, 12:03

Intrat pe teren in minutul 72 al confruntarii de joi seara cu Atletico, americanul a dat golul victoriei (2-1) in minutul 88, aceastat fiind cea mai mare realizare a carierei sale. Practic, Adams a iesit din anonimat, devenind vedeta de prim rang in fotbalul international.

Despre Tyler se stiau putine lucruri pana in prezent, iar unul dintre "secrete" este inclusiv iubita mijlocasului, Sarah Schmidt, o tanara cu origini germane, asa cum o arata si numele, dar care locuieste inca in State, Cei doi s-au cunoscut in perioada in care Adams a evoluat pentru New York Red Bulls, "sora" de peste Ocean a celor de la Red Bull Leipzig.

  • Eroul lui Leipzig are o MUZA ascunsa. Cine e iubita MISTERIOASA a mijlocasului american care a detonat BOMBA in Liga Campionilor

Comparativ cu majoritatea partenerelor de fotbalisti, care prefera sa faca furori in mediul virtual, Sarah Schmidt e o prezenta extrem de discreta, fara a se expune prin intermediul retelelor de socializare. Singurele fotografii de cuplu cu Tyler si Sara se pot vedea pe contul de Instagram al jucatorului, in doua vacante, una in Mykonos, anul trecut, si alta sin SUA, in aceasta vara.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies