Urgenta NUMARUL 1 pe care Reghe trebuie sa o rezolve: "Avem probleme mari!" Ce trebuie Steaua sa schimbe:

Autor: Sport.ro
Vineri 23 August 2013, 08:44

	Urgenta NUMARUL 1 pe care Reghe trebuie sa o rezolve: "Avem probleme mari!" Ce trebuie Steaua sa schimbe:

►Spioni pentru Steaua! Legia - Lechia, sambata 21:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Steaua a reusit sa scoata doar un egal cu polonezii de la Legia Varsovia, in Play Off-ul pentru calificarea in grupele Champions League, iar fanii cred ca principala problema pentru aceasta nereusita sta in lipsa unui golgheter care sa fructifice toate ocaziile create, dar si in faptul ca Steaua nu are rezerve de nivelul titularilor.

Aceeasi parere este impartasita si de presedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, care spune ca Steaua trebuie sa gaseasca repede o solutie.

"Mi s-a parut ca am fost obositi psihic. In momentele cheie, jucatorii nu au luat cele mai bune decizii. Avem probleme, ne cream ocazii si marcam putin. Presiunea a fost mare pe jucatori. Din pacate, am intrat la pauza cu scorul de 1-0, iar in repriza a doua am suferit. Iesirea lui Pintilii a dereglat jocul. Asa se intampla cand iti lipsesc 2-3 jucatori de baza. Rezervele nu au aceeasi valoare ca titularii. Am dat de o echipa puternica si artagoasa cu care nu ne-am putut face jocul. Legia este o echipa mult mai buna decat ma asteptam. Eu credeam ca vom bate la o diferenta de 2-3 goluri. Cum-necum, mingea a ajuns tot timpul la ei.

Am pornit cu prima sansa, insa acum ei o au. In meciul tur, cel mai mult mi-au placut Tanase si Tatarusanu. Sper ca reghe i-a citit pe polonezi si vom avea o atitudine mai buna la retur. va fi greu, dar nu imposibil. Ma bazez pe un scor de 2-2. Nu vom mai avea ocaziile pe care le-am avut la Bucuresti, dar putem castiga", a spus Duckadam, fostul portar de legenda al Stelei, la radio Sport Total FM.

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT