Steaua, DOMINATA la cel mai important capitol: "Reghe nu a dozat bine antrenamentele!" Cine il critica pe antrenorul Stelei:

Autor: Sport.ro
Vineri 23 August 2013, 07:00

	Steaua, DOMINATA la cel mai important capitol: "Reghe nu a dozat bine antrenamentele!" Cine il critica pe antrenorul Stelei:

►Ciocan vs Larsen, pentru titlul european, vineri 23:00, IN DIRECT la PRO TV! Gala incepe la 18:30 LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Fostul mare antrenor al Stelei, Emeric Ienei, a vorbit despre egalul obtinut de Steaua pe teren propriu, in fata polonezilor d ela Legia Varsovia, spunand ca principala problema a campionilor a fost conditia fizica.

"As spune ceva despre conditia fizica a echipei, ca tot s-a spus ca Steaua domina toti adversarii. In partea secunda a meciului cu Legia a cazut. Parerea mea este ca antrenamentele trebuie dozate astfel incat jucatorii sa fie la potential maxim la ora meciului", a spus acesta la Digisport.

Cu toate astea, fostul castigator al Cupei Campionilor se declara increzator in sansele Stelei de a se califica in grupele Ligii.

"Dece nu am batut miercuri seara? Pentru ca nu a mai fost o echipa precum cele din campionat. In plus, stelistii nu au fost la fel de conectati. Cred ca a daugat faptul ca Steaua nu are cu cine sa se bata in campionat. Legia a fost peste ceea ce gasim in Liga 1. Au jucat organizat, sunt solizi. Trebuie sa jucam prudent la retur ca se ne calificam.

Sansele de calificare sunt 50-50 la suta si acum, dar trebuie sa luam in considerare si publicul lor. Acum se va vedea valoarea echipei si cred ca o vom vedea, pentru ca exista valoare", a adaugat acesta.

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies