Prima declaratie dupa gesturile SALBATICE de pe National Arena! Politicianul AGRESAT de supoterii de la VIP vorbeste: "UEFA trebuie sa ia masuri"

Luni 26 August 2013, 10:37

	Prima declaratie dupa gesturile SALBATICE de pe National Arena! Politicianul AGRESAT de supoterii de la VIP vorbeste: "UEFA trebuie sa ia masuri"

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Andrzej Halicki, una dintre victimele fanilor de la zona VIP, de pe national arena, de la meciul dintre Steaua si legia Varsovia, a vorbit pentru prima data despre "tratamentul" la care a fost supus de catre suporterii Stelei.

Un cunoscut om politic in Polonia si presedinte al Platformei Civice din Mazovia, Halicki a fost unul dintre cei implicati in altercariile dintre fanii de la VIP, de dupa golul egalizator al Legiei.

"Romanii ne-au scuipat si au aruncat cu sticle in noi. Iar sticlele nu erau doar de plastic. Totul s-a petrecut in fata Ambasadorului Poloniei la Bucuresti, care a fost si el lovit.

Delegatul UEFA era chiar acolo. Ma intreb daca clubul din Romania va fi pedepsit, deoarece s-a intrecut orice limita. Ar trebui sa se ia masuri, cum s-a intamplat si in cazul Legiei", a declarat Halicki pentru presa poloneza, citat si de site-ul ziare.com

Politicianul a spus, insa, ca nu va face nicio plangere impotriva Stelei, el venind la Bucuresti ca persoana privata, nu ca politician.

Steaua se afla in acest moment sub supravegherea atenta a UEFA, care a transmis, dupa decizia cu suspendare luata in cazul Stelei, in urma cu doua luni, ca va monitoriza atent clubul din Ghencea.

BRAT