Prima declaratie dupa gesturile SALBATICE de pe National Arena! Politicianul AGRESAT de supoterii de la VIP vorbeste: "UEFA trebuie sa ia masuri"

Autor: Sport.ro
Luni 26 August 2013, 10:37

	Prima declaratie dupa gesturile SALBATICE de pe National Arena! Politicianul AGRESAT de supoterii de la VIP vorbeste: "UEFA trebuie sa ia masuri"

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Andrzej Halicki, una dintre victimele fanilor de la zona VIP, de pe national arena, de la meciul dintre Steaua si legia Varsovia, a vorbit pentru prima data despre "tratamentul" la care a fost supus de catre suporterii Stelei.

Un cunoscut om politic in Polonia si presedinte al Platformei Civice din Mazovia, Halicki a fost unul dintre cei implicati in altercariile dintre fanii de la VIP, de dupa golul egalizator al Legiei.

"Romanii ne-au scuipat si au aruncat cu sticle in noi. Iar sticlele nu erau doar de plastic. Totul s-a petrecut in fata Ambasadorului Poloniei la Bucuresti, care a fost si el lovit.

Delegatul UEFA era chiar acolo. Ma intreb daca clubul din Romania va fi pedepsit, deoarece s-a intrecut orice limita. Ar trebui sa se ia masuri, cum s-a intamplat si in cazul Legiei", a declarat Halicki pentru presa poloneza, citat si de site-ul ziare.com

Politicianul a spus, insa, ca nu va face nicio plangere impotriva Stelei, el venind la Bucuresti ca persoana privata, nu ca politician.

Steaua se afla in acest moment sub supravegherea atenta a UEFA, care a transmis, dupa decizia cu suspendare luata in cazul Stelei, in urma cu doua luni, ca va monitoriza atent clubul din Ghencea.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT