OFICIAL! Lista Stelei pentru Champions League! Echipa cu care vrea Reghe sa iasa din grupe! Vezi surprizele, Nikolic e OUT:

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 14:25

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Steaua a stabilit cu cine va ataca o calificare minune din grupele Ligii. Si sunt oamenii pe care se bazeaza Reghecampf. Nikolic e cea mai mare surpriza, jucator lasat in afara lotului pentru cele sase meciuri din grupa cu Chelsea, Schalke si FC Basel.

Jucatorii inclusi pe lista UEFA pentru grupele Ligii Campionilor sunt urmatorii:

Portari: Florin Nita, Ciprian Tatarusanu, Valentin Cojocaru (lista B);

Fundasi: Lukasz Szukala, Florin Gardos, Iasmin Latovlevici, Daniel Georgievski, Paul Parvulescu, Fernando Varela;

Mijlocasi: Mihai Pintilii, Alexandru Chipciu, Lucian Filip, Cristian Tanase, Andrei Prepelita, Adrian Cristea, Nicolae Stanciu, Ionut Neagu, Alexandru Bourceanu, Adrian Popa;

Atacanti: Leandro Tatu, Federico Piovaccari, Pantelis Kapetanos, Gabriel Iancu.

Inclus pe lista este si Alexandru Chipciu, accidentat acum, dar care isi va reveni in maxim trei saptamani si ar putea intra, dupa recuperare, chiar la dubla cu FC Basel, practic - cele mai importante partide din grupa.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT