Mobilizare GENERALA inainte de Schalke-Steaua! Reghe si Bourceanu pot avea o SUPER GALERIE la Gelsenkirchen! Cati fani merg sa-i sustina:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 21:50

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua se pregateste sa debuteze in noul sezon al grupelor Ligii Campionilor, urmand sa joace maine impotriva nemtilor de la Schalke, echipa care a anuntat ca a vandut toate cele 60 de mii de bilete puse la dispozitie fanilor. Steaua poate avea si ea, insa, o galerie mare, 5000 de fani urmand sa mearga pe Veltins Arena.

Galeria impresionanta de romani va fi condusa de cel mai important om pe care l-a avut Steaua in Bundesliga, fostul jucator Marcel Raducanu, care a activat 6 ani la Borussia Dortmund.

"Or sa vina multi romani, nu numai de aici, ci si de prin Belgia, Austria, Elvetia. Eu sper sa vina vreo 4-5 mii la meci", spune Marcel Raducanu, care isi doreste mai mult decat orice ca Steaua sa castige.

"Fara frica, fara emotii, poate sa faca un rezultat bun, sa ia un punct. Sa castige va fi greu, nu stiu daca se poate", spune acesta.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Statistici după primul tur. Cum și-au împărțit candidații țara și cine a votat pentru ei
BRAT