Bourceanu, gladiator la conferinta de presa: "Boateng e bun, dar eu am jucat impotriva lui Neymar, Robben si Van Persie" Ce a spus despre meciul de maine:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 20:07

	Bourceanu, gladiator la conferinta de presa: "Boateng e bun, dar eu am jucat impotriva lui Neymar, Robben si Van Persie" Ce a spus despre meciul de maine:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Alex Bourceanu, capitanul Stelei, a vorbit la conferinta de presa inaintea meciului de la Gelsenkirchen, dintre campioana Romaniei si Schalke 04, fosta echipa a lui Ciprian Marica, acesta declarandu-se increzator in sansele echipei sale de a castiga cele 3 puncte.

"Schalke este o echipa buna, are jucatori puternici. Boateng este un adversar extraordinar, dar pot spune ca m-am intalnit cu fotbalisti mult mai buni. La echipa nationala am jucat contra lui Neymar. Ma rog, au mai fost si altii. Recunosc insa, Boateng este un jucator de clasa si va fi interesant pentru noi sa jucam impotriva celui de-al treilea atac din Germania.

Am mai jucat impotriva unui trio mai bun ca celui pe care il are Schalke, am experienta impotriva lui Robben-Van Persie-Van der Vaart, probabili cei mai buni impotriva carora am jucat. Din pacate, atunci nu a iesit bine, insa acum sper ca vom castiga.

Nu stiu ce se va intampla maine pe teren, cum va fi duelul cu jucatorii lui Schalke. Problema nu va fi doar a mea sau a colegilor mei de compartiment, ci a intregii echipe. Trebuie sa fim uniti. Suntem pregatiti, suntem la acelasi nivel de pregatire cu Schalke. Vom fi agresivi, ne dorim victoria si sper sa o obtinem", a spus Bourceanu.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT