Poate sa castige grupa sau se poate face DE RAS! Steaua, atentionata inaintea duelului cu Schalke: "Ori la bal, ori la spital! Au echipa mai buna decat acum 2 ani"

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 21:32

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua poate sa castige grupa cu Chelsea si Schalke, dar poate la fel de bine sa se si faca de ras. Dupa Mitica Dragomir, Steaua poate ajunge ori la bal, ori la spital, in grupa de Liga.

Schalke este o echipa extrem de puternica, mai puternica decat atunci cand ii avea pe Marica si Raul, cand a reusit sa invinga Steaua cu 2-1 - spune Mitica.

"Daca nu ia bataie de la Schalke, maine seara, Steaua face peste zece puncte. Eu cred ca Steaua poate sa-i bata pe toti, insa la fel de bine sa piarda cu tot. Nu-i mai are pe Rusescu si Chiriches, va fi greu, dar Gardos e bun, se va vinde pe multi bani", spune presedintele LPF.

Steaua si Schalke 04 se intalnesc maine, la Gelsenkirchen, cu incepere de la 21:45. Meciul va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT