Liga Campionilor

Lupescu va decide soarta lui Chelsea! Vezi lista UEFA pentru judecata lui Ballack si Drogba!

Didier Drogba si Michael Ballack risca sa fie exclusi pana la 5 meciuri din Europa, iar Chelsea s-ar alege si ea cu o sanctiune dura din partea UEFA dupa atacul asupra arbitrului Tom Ovrebo!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2009, 14:44
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2009, 15:02

9 oficiali UEFA printre care si Ionut Lupescu vor decide pedeapsa pentru Chelsea in cazul scandalului cu arbitrul Tom Ovrebo, scrie DailyMail care a facut publica lista celor care vor decide in cazul lui Chelsea. Printr-o conferinta telefonica tinuta saptamana viitoare cei 9 vor hotari ce pedeapsa va primi clubul lui Abramovic!

Cei 9 membri UEFA sunt: Thomas Partl (Austria), Jim Stjerne Hansen (Danemarca), Jacques Anternen (Elvetia), Sandor Berzi (Ungaria), John Delaney (Irlanda), Rainer Koch (Germania), Maurizio Laudi (Italia), Ioan Angelo Lupescu (Romania) si  Joel Wolff (Luxemburg). Al 10-lea membru Emilio Garcia Silvero din Spainia  nu va participa!

La finalul partidei, atacantul ivorian al echipei Chelsea, Didier Drogba, a avut o reactie extrem de nervoasa, la fel ca si alti jucatori de la Chelsea, precum Michael Ballack si John Terry. Drogba a intrat pe teren si s-a indreptat spre arbitru, tipand in directia aceastuia. Retinut de coechipieri si de reprezentanti ai UEFA, jucatorul a fost avertizat de arbitrul norvegian. Extrem de nervos, jucatorul ivorian s-a indreptat spre camerele de luat vederi si a injurat.

De asemenea mai mult jucatori de la Chelsea l-au facut hot pe Obrebo si au acuzat ca Barcelona a cumparat meciul! Jucatorii lui Chelsea au criticat si UEFA care a publicat pe site cu 2 ore inainte de meci scorul final de la Chelsea Barcelona: 1-1. "Totul a fost doar un test pe site", s-a aparat UEFA.


 

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies