VIDEO Istvan Kovacs, lăudat după Barca - PSG 1-4 de arbitrul de Champions League suspendat pentru că a fumat în pauza unui meci: ”Foarte, foarte bun”!

Istvan Kovacs fc barcelona Graziano Cesari PSG Sferturi Champions League Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 09:24
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 12:45

Prestația centralului român din FC Barcelona - Paris Saint-Germain 1-4 a fost una controversată.

Paris Saint-Germain a învins-o pe Barcelona cu scorul de 4-1 în returul sferturilor de finală ale Champions League, după ce în tur catalanii s-au impus cu 3-2, iar deciziile arbitrului român Istvan Kovacs au influențat iremediabil rezultatul partidei.

Mai întâi, Kovacs i-a arătat direct cartonașul roșu lui Ronald Araujo, după un fault comis de fundașul Barcelonei asupra lui Bradley Barcola, apoi a acordat penalty pentru PSG după un fault comis în careu de Joao Cancelo.

Presa catalană arată cu degetul spre un singur vinovat de dezastrul Barcei - Istvan Kovacs, însă o voce puternică din arbitrajul italian consideră prestația românului drept una ”foarte, foarte bună”.

Graziano Cesari, central de top la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000, a devenit celebru după ce a fost suspendat de UEFA pentru că a fumat în pauza unui meci din Champions League, Bayern Munchen - Valencia, din 1999.

Graziano Cesari despre Istvan Kovacs după Barca - PSG 1-4: ”Arbitru cu personalitate puternică”

Ce spune Cesari, în studioul Mediaset Infinity, despre deciziile controversate ale lui Kovacs?

”Posesia mingii este a lui Barcola, direcția este spre poartă, din acea poziție se poate trage și înscrie, nu există niciun coechipier al lui Araujo care să recupereze.

Arbitrul ajunge perpendicular și este foarte bine, piciorul stâng al lui Araujo atinge gamba jucătorului de la Paris Saint-Germain. Lovitură liberă și roșu: interpretare perfectă”, plus:

”Ne interesează Vitinha, Gundogan protestează și va fi avertizat. Lovitura de picior pe care o dă Gundogan este pe coapsa lui Vitinha, care are piciorul pe jos și nu comite un fault.

Foarte, foarte bun (n.r. - arbitrajul lui Kovacs), dacă Rosetti (n.r. - Roberto Rosetti, șeful arbitrilor UEFA și cel care desemnează brigăzile) căuta arbitri cu personalitate puternică, a găsit așa ceva în Kovacs”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!