FOTO ȘI VIDEO Istvan Kovacs, ”arbitraj suspect” la FC Barcelona - PSG 1-4! Presa catalană îl distruge pe centralul român

Istvan Kovacs fc barcelona PSG Sferturi Champions League Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 08:24
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 12:34

PSG s-a impus cu 4-1 în returul din sferturile de finală ale Champions League, după 2-3 în prima manșă.

Paris Saint-Germain a învins-o pe Barcelona cu scorul de 4-1 în returul sferturilor de finală ale Champions League, după ce în tur catalanii s-au impus cu 3-2, iar deciziile arbitrului român Istvan Kovacs au influențat iremediabil rezultatul partidei.

Mai întâi, Kovacs i-a arătat direct cartonașul roșu lui Ronald Araujo, după un fault comis de fundașul Barcelonei asupra lui Bradley Barcola, apoi a acordat penalty pentru PSG după un fault comis în careu de Joao Cancelo.

Presa catalană arată cu degetul spre un singur vinovat de dezastrul Barcei: Istvan Kovacs!

Barcelona - PSG 1-4 și un singur vinovat pentru catalani: Istvan Kovacs

”PSG, arbitrul și erorile au trezit-o pe Barca din visul european”, a scris cotidianul Sport, care a subliniat ”arbitrajul extrem de sever de la eliminarea lui Araujo” și regretă că românul nu a consultat imaginile înainte de a lua decizia finală.

Mundo Deportivo este și mai dur, când scrie de ”arbitrajul suspect al lui Kovacs”!

”O decizie mult prea severă a românului a trezit-o pe PSG, care începuse la fel de neputincioasă ca în meciul tur, Barcola a căzut teatral”, a subliniat Mundo Deportivo, care a recunoscut în schimb justețea penalty-ului acordat la intervenția lui Cancelo asupra lui Dembele.

Continuă însă Mundo Deportivo: ”Apoi, arbitrul nu a dat penalty la contactul lui Vitinha cu Gundogan, apoi pe final a început să împartă cartonașe în stânga și în dreapta”

Faza a fost analizată și de Sport, care a dat sentința: ”penalty ignorat de VAR” și a cerut eliminarea lui Kylian Mbappe (care avea deja un cartonaș galben) după celebrarea golului al treilea al parizienilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!