Istvan Kovacs, făcut praf de expertul în arbitraj de la MARCA

Istvan Kovacs Barcelona PSG Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 01:07
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 01:07

PSG a învins-o pe Barcelona cu scorul de 4-1 în returul sferturilor de finală ale Champions League, după ce în tur catalanii s-au impus cu 3-2.

Istvan Kovacs s-a aflat la centru în meciul de marți seară, iar deciziile arbitrului român au influențat iremediabil rezultatul partidei.

Expertul în arbitraj de la Marca l-a făcut praf pe Istvan Kovacs

Mai întâi, Kovacs i-a arătat direct cartonașul roșu lui Ronald Araujo, după un fault comis de stoperul Barcelonei asupra lui Bradley Barcola. Apoi centralul din Carei a acordat penalty pentru PSG după un fault comis în careu de Joao Cancelo.

Xavi Hernandez l-a criticat în termeni duri pe arbitrul român, iar presa din Spania a fost în asentimentul antrenorului de la Barcelona.

Pavel Fernandez, specialistul în arbitraj al celor de la Marca, a avut o intervenție dură la adresa lui Istvan Kovacs, după partida de pe Estadi Olimpic.

Expertul în arbitraj a transmis că centralul român nu ar putea să arbitreze nici măcar în liga a patra din Spania, având în vedere prestația sa din meciul dintre Barcelona și PSG.

Se numește Istvan Kovacs și a arbitrat la Barcelona – PSG în Champions League. În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra. Ce slab”, a spus Pavel Fernandez, specialistul în arbitraj al Marca.

Apoi, expertul Marca a continuat și a explicat că centralul român a greșit la eliminarea lui Araujo: ”Araujo a fost eliminat pentru că l-a doborât pe Barcola! Dacă Kovacs a dat fault, era necesar să îl elimine, pentru că era ultimul apărător. Întrebarea este dacă a greșit. Uruguayanul i-a pus o mână pe umăr, este un motiv ca Barcola să cadă? În opinia mea, nu!”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!